Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakirali joj mobitel

Dvojnica Angeline Jolie tuži Murdochov News Corporation

Angelina Jolie (1)
Reuters/PIXSELL
18.06.2013.
u 15:41

U tužbi Eunice Huthart navodi kako su joj provalili u poruke od obitelji, prijatelja te Angeline Jolie te da su ih presreli, a u nekim slučajevima i obrisali

Dvojnica Angeline Jolie, Eunice Huthart, koja je poznatu glumicu mijenjala u nekim scenama filmova \"Mr and Mrs Smith\" i \"Lara Croft: Tomb Raider\", tužila je američku tvrtku News Corporation za hakiranje mobitela.

U tužbi Eunice Huthart navodi kako su joj provalili u poruke od obitelji, prijatelja te Angeline Jolie te da su ih presreli, a u nekim slučajevima i obrisali, piše BBC.

Huthart se u tužbi opisuje kao blisku prijateljicu Angeline Jolie te traži odštetu zbog povrede privatnosti.

News Corp vlasnik je The Suna u kojem su navodno objavljene sumnjive poruke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije