Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scenografkinja Anita Dujić

Anitin izbor – Ostavila muža zbog glumca iz sapunice svoje šogorice

30.06.2014., Zagreb - Manekenka Anita Dujic Veljaca.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
21.05.2015.
u 12:12

Anita Dujić Veljača ostavila je Ivana, brata Jelene Veljače, zbog Ivana Hercega – koji je, pak, bio zvijezda jedne Jelenine sapunice.

Vjenčani prsten sjaji se na lijevoj ruci koju je nježno obavila oko vrata naočitog muškarca. Gledaju se zaljubljenim pogledima i slika bi bila savršena da ljubi supruga, a ne jednog od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj.

Život piše sapunice

Anitu Dujić Veljaču, bivšu manekenku, danas scenografkinju, paparazzi su, naime, snimili u zagrljaju Ivana Hercega. Fotke je objavio tjednik Story, a iako je Anita u travnju objavila da se razvodi od supruga, prsten na ruci znak je da je ljubav između nje i zgodnog glumca planula dok je još uvijek bila u braku. Ili je još uvijek neodlučna hoće li prsten skinuti... Cijeloj je priči dodatni začin što je Anitin bivši suprug Ivan Veljača inače brat književnice i producentice Jelene Veljače. A upravo je J. Veljača Hercegu dala glavnu rolu u sapunici "Larin izbor" koju smo pratili u dvije sezone na Novoj TV. Herceg je kao Jakov Zlatar osvajao srca gledateljica i u kinohitu "Izgubljeni princ", nastalom prema spomenutoj sapunici u kojoj smo željno iščekivali da Lara Božić (Doris Pinčić Rogoznica) objavi svoj ljubavni izbor.

Anita je, čini se, izabrala, i to upravo Hercega s kojim se prvi put u javnosti pojavila prošli tjedan na otvaranju jednog kluba u Zagrebu, a očevici kažu da su se cijelo vrijeme držali za ruke. Anitu i Jelenu, osim obiteljskih veza, povezalo je i prijateljstvo, a zajedno su snimile i modnu kampanju za narukvice jedne hrvatske dizajnerice. Je li ovaj ljubavni trokut poljuljao njihovo prijateljstvo i hoće li ova veza zapečatiti Hercegovu karijeru u sapunicama koje potpisuje J. Veljača, ne zna se. Akteri ove priče mudro šute.

Veze kratka vijeka

Anita Dujić pažnju javnosti privukla je najprije kao Miss turizma Hrvatske, nakon čega smo pozorno pratili njeno modno odrastanje na pistama tjedana mode u ulozi modela i manekenke. Poslije se okušala i u bloganju, a u posljednje vrijeme ekonomistica iz Trogira radila je kao dekoraterka seta. U svijet scenografije uveo ju je upravo Ivan Veljača s kojim je radila i na setu "Igre prijestolja", a par se vjenčao u rujnu 2013. godine nakon sedmogodišnje veze. Brak su, kazali su medijima, razvrgnuli sporazumno. Ivan Herceg, koji je i na našem portalu proglašen najprivlačnijim muškarcem, dosad je u zagrljaju imao niz poznatih dama, ali nijedna veza nije mu bila dužeg vijeka. Povezivalo ga se s voditeljicom na Ecijom Ivušić, neko vrijeme ljubovao je s radijskom voditeljicom i novom Bingo djevojkom Tatjanom Jurić, a cura mu je bila i Petra Dugandžić, najbolja prijateljica Jelene Veljače...

>>Anita Dujić ljubi najpoželjnijeg domaćeg glumca!

>>Ljubavi je došao kraj: Razvode se Anita Dujić i Ivan Veljača

Komentara 9

DU
Deleted user
12:42 21.05.2015.

Večernji, hvala ti na ovoj informaciji. ah..........aaaaaaah, Ivane. Ivane majstore, pa što će sada stari Ivan ?! srdačan pozdrav svima koji prate djelo i tijelo naše Anite. Ona je naš ponos !!!!!!!

MA
mare0801
14:15 21.05.2015.

dekoraterka seta,i ja bi to radila.Je li se moram udati za toga Veljaču radi toga?

LI
liliZG
14:31 21.05.2015.

na zovu li amerikanci onog drugog muškića rebound dečko, pa kad se anita rebounda onda će krenuti dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije