Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav

Anita Dujić ljubi najpoželjnijeg domaćeg glumca!

anita dujić
Foto: Instagram
1/6
19.05.2015.
u 20:45

Par već neko vrijeme uživa zajedno, a iako su svoju vezu skrivali od očiju javnosti, nedavno snimljene fotografije potvrđuju njihovu ljubav.

Mjesec dana nakon što je časopis Story objavio da se Anita Dujić razvodi od Ivana Veljače, lijepa manekenka i ekonomistica ponovo ljubi. 

Svoju sreću pronašla je u zagrljaju najpoželjnijeg domaćeg glumca Ivana Hercega, otkriva Story. Fatalni glumac osvojio je srce lijepe Trogiranke koja je navodno upravo zbog njega odlučila okončati svoj jednoipolgodišnji brak s bratom glumice i spisateljice Jelene Veljače.

Par već neko vrijeme uživa zajedno, a iako su svoju vezu skrivali od očiju javnosti, nedavno snimljene fotografije potvrđuju njihovu ljubav.

>>Ljubavi je došao kraj: Razvode se Anita Dujić i Ivan Veljača

>>Hrvatice izabrale: Ovo su najseksi Hrvati

 

EKSKLUZIVNO! Otkrivena tajna veza Ivana Hercega i Anite Dujić!

Posted by Story.hr on 19. svibnja 2015
Ključne riječi

Komentara 6

TH
than
01:03 20.05.2015.

Ja iskreno nemam niti pojma tko je ova uopce, a i nije mi nesto...

DU
Deleted user
10:02 20.05.2015.

Svaki dan od Večernjeg lista naučim nešto novo. Sad znam da postoji Anita Dujić, da Jelena Veljača ima brata, i da je Anita Dujić bila udana za brata Jelene Veljača. Imati široko znanje opće kulture je neprocjenjivo.

IK
ikonoklast
07:27 20.05.2015.

ojme majko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije