Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog ekscesima

Amanda Bynes ima shizofreniju i bipolarni poremećaj

amanda bynes (1)
Twitter
02.10.2013.
u 15:50

Amanda Bynes hospitalizirana je nakon niza ekscesa na psihijatrijskom odjelu bolnice UCLA.

Amanda Bynes hospitalizirana je nakon niza ekscesa na psihijatrijskom odjelu bolnice UCLA. Po izlasku iz bolnice otišla je u kliniku specijaliziranu za rad s pacijentima sa psihičkim problemima, a pravno skrbništvo nad njom ima njezina majka. To znači da 27-godišnja Bynes ne može sama donositi svoje odluke.

Nakon svega što se dogodilo, otkriveno je da je Bynes oboljela od čak dvije psihičke bolesti. Ima shizofreniju i bipolarni poremećaj, a njezini roditelji toga su se pribojavali već neko vrijeme. Tješi ih samo to što će njihova kći imati normalniji život uz lijekove nego bez njih, kako je bilo dosad. Vijest su medijima javili upravo Lynn i Rick Bynes, moleći usput za privatnost bolesne im kćeri.

>>Amanda Bynes pokazuje znakove shizofrenije!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije