Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.08.2012. u 12:00

Holy je odlučila komunicirati putem medija i nazvala ga "vrlo poslušnim ministrom"

Mirela Holy, bivša ministrica okoliša, osjetila se povrijeđenom izjavama novog ministra Mihaela Zmajlovića koji ju je prozvao zbog \"loše komunikacije\". Stoga se Mirela pomalo štreberski obratila premijeru i predsjedniku SDP Zoranu Milanoviću tražeći zaštitu, ali ju je ovaj uputio da spor riješi neposredno sa svojim nasljednikom. Zmajlović joj se međutim nije javljao na telefon pa je Holy odlučila komunicirati putem medija i nazvala ga \"vrlo poslušnim ministrom\". Sluša i Mirela, ali ne čuje dobro.

 

Premijer Supermen vježba za nastup u triatlonu

Zoran Milanović biciklom je prevalio 80 km od Hvara do Sućuraja, piše Jutarnji. Po uzoru na Putina sada može prijeći na avion, kamion, lokomotivu, Harley, ronjenje, a možda i ustrijeliti tigra. Sve za imidž Supermena.

Ministar turizma želi da Hrvatska postane pustinja

Veljko Ostojić, ministar turizma, prije samo tri mjeseca izjavio je da \"Hrvatska ima tu sreću da pripada elitnom društvu zemalja koje obiluju kvalitetnom vodom za opskrbu stanovništva i komercijalno korištenje, što je ujedno i jedna od prednosti u odnosu na mnoge druge zemlje i turističke destinacije\". Čini se da u to ozbiljno vjeruje jer je sada izjavio \"da bismo voljeli da se ponovi sunčano razdoblje kakvo je bilo lani kada u kolovozu nije pala ni jedna kap kiše\". Razmišljanja ministra Ostojića na žalost ne dijele turistički radnici i ostali građani suočeni s nezapamćenom sušom zbog koje je Istra već uvela redukciju vode, duž Jadrana propadaju vinogradi i maslinici, a tek treba zbrojiti štete na ostalim kulturama. Što bi tek bilo da ne \"obilujemo vodom\".

Komentara 7

TO
Toni50
21:04 11.08.2012.

Pederluka Holy je odlučila komunicirati putem medija i nazvala ga "vrlo poslušnim ministrom" Koji to nije dupelizac ??? Nabroji majstore da te vidim koji nije ???

MA
marlon100
23:01 11.08.2012.

Žao mi je mnogih poštenih ljudi u SDPu koji su u nevjerici zgranuti ponašanjem odmetnutog vrha stranke. Ovo je korak natrag u odnosu na HDZ, oni su kadrovirali po političkoj liniji a ovi po liniji osobnog prijateljstva, bezpogovorne poslušnosti ili intimnosti. Bez ikakvog obzira prema referencama. Pljunuli su u lice biračima i okrenuli leđa svom članstvu.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
15:04 11.08.2012.

a što će milanović nego biciklirati. kad drugo ništa i ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?