Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jačanje suradnje

Udruga Franak od Bandića traži gradski prostor

Franak udruga
Tomislav Miletić/Pixsell
08.12.2015.
u 14:04

U Franku pažnju, kažu, usmjeravaju na zaštitu građana kao potrošača financijskih usluga. Gradonačelnik im je poručio da se jave na novi gradski natječaj za dodjelu prostora

Nedostatak adekvatnog prostora i financiranje udruge problemi su koje su gradonačelniku Milanu Bandiću na jučerašnjem sastanku u gradskoj upravi iznijeli članovi Udruge Franak.

Iako s Gradom Zagrebom, kako su poručili iz Udruge Franak, suradnja traje već dvije godine, Bandić je članovima poručio da se prijave na sljedeći javni natječaj za dodjelu prostora najavivši kako će im Grad, kao i svim drugim udrugama, izaći ususret i ustupiti Tribine grada Zagreba za održavanje izlaganja na kojima često sudjeluje i više stotina zainteresiranih građana.

– Mi smo apolitična udruga koja se bavi izrazito političkim temama, a zahvaljujući našem radu došlo je i do poboljšanja bankarskih proizvoda. Takvi, jeftiniji krediti pozitivno utječu na zagrebačko, ali i hrvatsko gospodarstvo općenito – poručio je Denis Smajo, stručni suradnik Udruge Franak. Naglasio je da je Franak svojevrstan korektiv na hrvatskom bankarsko-financijskom tržištu te kao takav osobitu pažnju usmjerava na pomoć građanima i zaštitu potrošača financijskih usluga.

Komentara 3

RP
rpzagreb
14:28 08.12.2015.

Da li je i njegova svita /partija dobila prostor preko javnog natječaja? Pa do kada će se u ovom gradu uvijek i samo pitati ovog populističkog klauna, za svaku i najmanju sitnicu, stvar, fontanu ili rupu na cesti ili prostorr ????????? Svaka priča oko bandića je već odavno prešla sve granice najgoreg ukusa, morala i primitivnog sljepila u kojem i sa kojim živimo svaki dan. Prestrašno !!!

SA
sapientia
13:11 09.12.2015.

SAPIENTIA Nova ovim putem Vam nudi usluge: • kontrole ispravnosti kalkulacije (izračuna konverzije) • usluge vezane za savjetovanje, sudjelovanje u procesu nagodbe, sudjelovanje u sudskom postupku, te usluge sudskih vještaka za financijsku imovinu, a prema pojedinačnim potrebama i oportunitetima zaima za svakog potrošača ponaosob https://www.facebook.com/Kreditna-konverzija-CHF-1647193258879860/

Avatar gluhi deda
gluhi deda
11:43 10.12.2015.

možete dobit al transparteni javni natjecaj po toj i toj cijeni..osim zagreb nije bandicev

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije