Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna regulacija prometa

Ove su ulice zatvorene zbog dolaska tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića

sv. leopold mandić
Foto: Kapucinska provincija u Hrvatskoj
13.04.2016.
u 17:27

Na snazi će biti posebna regulacija prometa u blizini zagrebačke katedrale, kao i uz crkvu sv. Leopolda Bogdana Mandića u Gornjoj Dubravi

Zbog dolaska tijela svetog Leopolda Mandića koje je u 17 sati stiglo u zagrebačku katedralu, od danas do 18. travnja na snazi će biti posebna regulacija prometa u blizini zagrebačke katedrale, kao i uz crkvu sv. Leopolda Bogdana Mandića u Gornjoj Dubravi, javlja Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije. 

Promet će biti zatvoren: 13. i 14. travnja od 16 do 24 sata ulicom Kaptol od Degenove do ulice Pod zidom (dopušteno je prometovati samo vozilima ZET-a). 

Od 15. do 17. travnja, od 6 do 24 sata, zatvoren će biti desni prometni trak u Aveniji Gojka Šuška od okretišta tramvaja do Ul. R. Kolaka u oba smjera (prema procjeni policije). Zatvorena će biti i Ul. sv. Leopolda Bogdana Mandića od Ljubijske do Širinečke, kao i sve bočne ulice s južne strane: Zavidovićka, Trepčanska, Idrijska, Gojlanska, Širinečka prema Ul. sv. Leopolda Bogdana Mandića. 

Autobusi će se moći parkirati na Aveniji Gojka Šuška, od okretišta do KB Dubrava, s obje strane avenije, a osobni automobili u garaži Garden Malla od 0 do 24 sata. 

>> Tijelo sv. Leopolda Mandića stiglo u Zagreb!

Komentara 12

GL
glumac
19:13 13.04.2016.

zar vam i On smeta sigurno je bio ustaša

Avatar Arkandjel
Arkandjel
18:13 13.04.2016.

Sveti Leopolde naš, dobro došao kući!

Avatar Getrib
Getrib
17:05 14.04.2016.

Oprosti sveti Leopolde što tvoje mrtvo tijelo koriste za nekrofilske predstave i ne daju ti da u miru počivaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije