Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Skupštinska posla”

Gradonačelnikovi ljudi osnovali klub u Skupštini

skupština
Foto: PIXSELL
1/4
13.05.2011.
u 15:59

Prva dva člana njegova kluba su Vesna Majher, znana iz afere “Autobusni kolodvor”, te Josip Petrač, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada.

Gradonačelnik u Skupštini dobiva novu, sebi naklonjenu frakciju. Naime, Klub nezavisnih zastupnika koji predvodi Josip Hren “brinut će se o odnosu gradonačelnika i Skupštine”.

– Gradonačelnik je neposredno izabran, a Skupština cijelo vrijeme napada Bandića. Podržat ćemo svaki prijedlog koji smatramo kvalitetnim – kazao je Hren.

Prva dva člana njegova kluba su Vesna Majher, znana iz afere “Autobusni kolodvor”, u kojoj je primala menadžersku plaću, a nije dolazila na posao, te Josip Petrač, predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada. Hren je istaknuo da će Petrač zastupati deset posto građana Zagreba, invalida rada, da će Majher, koja je bila u predizbornoj kampanji Milana Bandića, biti zadužena za financije, a da će on kao predsjednik utjecati na odlučivanje o dnevnom redu i posvetiti se prostornom uređenju.

– Nisam bio zadovoljan i pokušao sam konkretizirati svoj rad. Došao sam do zaključka da trebamo osnovati svoj klub – motive ulaska u novi zastupnički klub objasnio je Petrač.

Vesna Majher zbog zdravstvenih problema nije došla na predstavljanje kluba.

Komentara 4

IM
imra
20:07 13.05.2011.

valjda će mu prikupit para za kupiti tovara da može nazad u svoju rodnu poganu vlaku kraj gruda...

LU
lutomirski
19:28 13.05.2011.

volite skupštine i titule, sve je to đaba,frakcije,udruge, predsjednik, podpresjednik, koliko mala zemlja a koliko partjia imate, ja volim pare, a tu nema para....ha,ha,ha,

DE
detour
19:41 13.05.2011.

pokvarena i duboko nemoralna osoba poput vesne majher - osobe koja je primala placi a nije dolazila na posao (bas kao i sila hdz-ovaca), sramota je za gradsku skupstinu, a klub u koji je usla u najmanju je ruku jadan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije