komentirao prosvjed

Bandić: Ljude je lako zapaliti, treba ih znati ugasiti

Bozanić i Bandić
Foto: Arhivska fotografija
30.05.2015.
u 10:20

Bandić je najavio i da kreće projekt gradnje nogometnog kampa na Sveticama: 'Imamo već dva tjedna odobrenje kardinala Bozanića'

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je neuobičajeno održao tiskovnu konferenciju uoči sjednice Gradske skupštine koja će zasjedati u utorak ispričavši se da u ponedjeljak neće biti u Zagrebu pa je stoga i tiskovnu morao održati u subotu. Istaknuo je da će se konačno dati zeleno svjetlo gradnji nogometnog kampa na Sveticama i da već dva tjedna ima i pismeno odobrenje kardinala Josipa Bozanića.

 Najavio je i da će se 11. lipnja održati ponovna sjednica Skupštine na temu stanja zagrebačkog sporta.

Na pitanja oko Holdinga, odnosno, hoće li smijeniti Upravu te je li zvao Slavka Linića za novog šefa Nadzornog odbora te gradske megatvrtke nije dao konkretne odgovore.

- Gradonačelnik, ili prvi službenik grada se ne dopisuje sa svojim službenicima izuzev u povijesnim prilikama. Dobio sam pismo koje je više pisano politički nego menadžerski no na njega treba odgovorit. U roku tjedan dana problem ćemo riješiti - najavio je Bandić. 

Komentirao je i prosvjede branitelja i Vladinu informaciju da smo izašli iz recesije.

- Podržavam svaki uspjeh, makar i malen ali nema informacije o uspjesima ove Vlade. Ova ekipa koja je u sedlu ništa ne obećava ali ni druga ekipa koja može doći neće ništa bolje napraviti ako ne uključe sve one koji nešto znaju - kazao je Bandić. 

Za prosvjed branitelja je kazao da bi on, da je na čelu kolone (nap aut. Vlade) problem riješio za 6 do 8 sati.

- Ljude je lako zapalit, treba ih znati ugasiti. Situacija je izuzetno ozbiljna, a ideološke podjele na rovove rade se da se ljude svrati od stvarnih problema. Daje im se kruha i igara - komentirao je Bandić. Dodao je da 'za razgovor trebaju dvoje' istaknuvši da treba voditi mudre razgovore i pregovore i problem riješiti. 

S obzirom da Zagreb danas slavi Dan grada, Bandić je građane pozvao da večeras dođu na Trg doktora Franje Tuđmana gdje će se u 20.30 pustiti kratak film o projektu uređenja prema zamisli arhitekta Nenada Fabijanića dok u 21 sat mogu uživati u koncertu Zagrebačke filharmonije koji će izvesti Carminu Buranu. 

- Nakon toga mlađi mogu na Šalatu gdje će Prljavci svirat Lupi petama - pozvao je Bandić. 

Komentara 23

TO
torosito
12:26 30.05.2015.

Kratak film o projektu uređenja prema zamisli arhitekta Nenada Fabijanića bi mogli vi večernjakvci staviti na portal.

BO
boreabo
14:57 30.05.2015.

Još jedna mudrost iz Bandićeve bezgranične riznice ...

JO
jorgovanjorgovan
18:03 30.05.2015.

Tako je Milane pravi kamp za 50 obitelji zar te nije sramota postene bolnice nema a ti se uvatio Sukera i Mamica, srecom pa te Remetinec ceka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije