Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo lice promjene

Anka Mrak Taritaš: U kampanji sam već dvije godine i sigurno neću odustati

anka mrak taritaš
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/4
16.01.2017.
u 15:00

'Budući gradonačelnik bit će Anka Mrak Taritaš jer to Zagreb i građani Zagreba zaslužuju'

Dok predsjednik SDP-a Davor Bernardić nije želio komentirati medijske napise prema kojima je HNS-u ponudio da povuče kandidaturu Anke Mrak Taritaš za gradonačelnicu Zagreba kako bi se on kandidirao, iz HNS-a danas poručuju kako će Anka Mrak Taritaš sigurno biti nova gradonačelnica Zagreba.

- Mislim da vam baš i ne izgledam kao osoba koja odustaje. U kampanji za prvo lice grada Zagreba ja sam već dvije godine, što žestoko, što u leru i sigurno neću odustati i 21. svibnja ću biti u kampanji.

Tada je prvi krug i nadam se da ću biti u drugom krugu i nadam se promjenama u gradu Zagrebu. Dvije trećine građana su rekli da žele promjene i ja želim biti prvo lice promjene. Odradit ću sve da to tako i bude – poručila je Mrak Taritaš. Tvrdi da bi u SDP-u trebali dobro promisliti o osobi koju će kandidirati u Zagrebu, posebice ako je riječ o Davoru Bernardiću.

– Bit će tu još puno priče. Kolege iz SDP-a su moji dobri kolege, mislim da trebaju još malo porazmisliti. Voljela bih imati njihovu podršku, ali ona koja je najvažnija je ona građana grada Zagreba – komentirala je Anka Mrak Taritaš.

Predsjednik njene stranke Ivan Vrdoljak uvjeren je u njenu pobjedu.

- Budući gradonačelnik bit će Anka Mrak Taritaš jer to Zagreb i građani Zagreba zaslužuju – kratko je poručio Vrdoljak.

Davor Bernardić nešto ranije u danu je rekao kako odluka o tome hoće li on, odnosno tko iz stranke će biti kandidat za gradonačelnika Zagreba još nije donesena.

Na pitanje hoće li biti kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, Bernardić kaže kako ta odluka još nije donesena.

- O tome odluku nismo donijeli, to će donijeti zagrebačka organizacija, ali kad to bude, vi ćete to prvi saznati. A neslužbene najave iz današnjeg tiska ne mogu komentirati niti želim - rekao je Bernardić. Tvrdi da s predsjednikom HNS-a još nije razgovarao o lokalnim izborima, ali planira uskoro.

- Mi smo odgovorni ljudi, SDP razgovara sa svim našim koalicijskim partnerima pa i s HNS- om i nastavit ćemo razgovarati – poručio je Bernardić.

>> 'Premijer Plenković mora pokazati veću odlučnost, zanima me što Jandroković misli o odlasku predsjednice u SAD'

Komentara 11

MA
Markos
16:14 16.01.2017.

ma dajte zagrepcani probudite se vise i izaberite nekog mladog, koji ima kontakta sa stvarnoscu svijeta u godini 2017 a ne stare pred mirovinom koji misle da je njihovo dozivljavanje stvarnosti kroz pogled iz proslog stoljeca pravi smijer.

OB
ObrenM
17:13 16.01.2017.

Svojim ministarskim radom devastirala je arhitekturu Hrvatske,posebno Dalmacije,a sada ima prigodu to osjetiti i nasa prijestolnica, dokopa li se ona vlasti u metropoli.

TM
trade_mark
09:40 18.01.2017.

glasam za onoga tko cijeloj familiji nevistić da otkaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije