Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biografija

Nixon je bio nasilnik, alkoholičar i homoseksualac?

nixon
WHP
27.12.2011.
u 17:26

Fulsom u svojoj knjizi tvrdi da je Nixon imao problema s alkoholom, da je bio nasilan prema svojoj ženi te da je bio povezan s mafijom, točnije s najmoćnijim mafijaškim šefom u to vrijeme, Carlosom Marcellom iz New Orleansa

Jedini američki predsjednik koji je bio primoran dati ostavku, Richard Nixon, navodno je bio nasilnik, alkoholičar i homoseksualac, piše DailyMail.

Ovih dana izlazi njegova biografija koju je napisao novinar Don Fulsom, koji je bio aktivan u doba dok je Nixon bio 37. američki predsjednik. Fulsom u svojoj knjizi tvrdi, osim da je bio homoseksualac, da je Nixon imao problema s alkoholom, da je bio nasilan prema svojoj ženi te da je bio povezan s mafijom, točnije s najmoćnijim mafijaškim šefom u to vrijeme, Carlosom Marcellom iz New Orleansa.

Nixon, koji je ostao zapamćen po aferi Watergate, navodno je imao ljubavnika, a to je bio njegov bliski prijatelj kubanskog podrijetla, po imenu Charles Rebozo "Bebe". Rebozo je, kako se tvrdi u knjizi, također bio povezan s mafijom te je posjedovao banku koja je služila za "pranje" novca mafiji. U knjizi se navode slučajevi izmjenjivanja nježnosti Nixona i Reboza kojima su svjedočili novinari. Tako novinar časopisa Time kaže da mu je tijekom večere s predsjednikom ispala vilica, a kad se sagnuo da je pokupi vidio je da se dvojica muškaraca drže za ruku. Drugi svjedoče da je naklonost muškaraca bila vidljiva nakon što bi popili "kapljicu više".

Nixon i njegova žena su u Bijeloj kući imali odvojene sobe, a u knjizi se još tvrdi kako je vojna osoba angažirana da bi naučila Nixona kako poljubiti ženu, a da izgleda uvjerljivo.

Nixon je umro 1994. godine, a koliko ima istine u ovim tvrdnjama ostaje za zaključiti.

Komentara 6

UK
Ugo Kajvez
22:46 27.12.2011.

Da je netko od komentatora u tom stilu opisao i komentirao odmah bi bio izbrisan !! .... jel tako ADMIN ? .....

Avatar madcap
madcap
17:53 27.12.2011.

Biografija Nixon je bio republikanac?

BK
B Kosa
21:43 28.12.2011.

Zivio sam u SAD kada je Nikson bio presjednik osobno sam ga volio najvise od svi prijesednika osim Kenedija Kada je Kenedi ubijen u Dalasu 1963 zbog toga je u svijetu izvrsilo samoubijstvo 8 osoba toliko je kenedi bio popularan ovo o Niksonu nevjerujem sve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije