Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIĆE IZ POVIJESTI

Krist Novoselić na Twitteru: Pogledajte što se vuče autocestom u Oregonu

yugo
Foto: @KristNovoselic
03.05.2014.
u 10:05

Yugo na američkim ulicama odavno je povijest. Prije bi ga se moglo vidjeti u američkim filmovima iz 80-ih ili 90-ih, nego u 'akciji' u prometu.

Vidjeti Yugo na našim cestama odavno je postala rijetkost. No, vidjeti Yugo na američkim ulicama odavno je povijest. Prije bi ga se moglo vidjeti u američkim filmovima iz 80-ih ili 90-ih, nego u 'akciji' u prometu. 

No, neki ga u Americi izgleda i danas voze. Posvjedočio je tome Krist Novoselić, nekadašnji član legendarne grupe Nirvana, koji je na Yugo naletio vozeći se američkom saveznom državom Oregon

"Yugo se vuče Oregonom po autocesti 30", objavio je Novoselić na svom Twitter profilu rano jutros. A priložio je i fotografiju. 

Yugo je u 80-ima izvožen u velik broj zemalja, uključujući i SAD i Veliku Britaniju. Imao je i zapaženu 'ulogu' u nekim američkim filmovima (poput Umri muški s Bruce Willisom i Samuel L. Jacksonom) gdje je većinom bio ismijavan zbog skučenog prostora i dizajna, kao i činjenice da potječe iz Jugoslavije

Tko je utopio Monu (2000)

Die Hard: With a Vengeance (1995)

Top Gear: Test Drive Yugo 45

Komentara 133

Avatar Topgen
Topgen
13:13 03.05.2014.

Yugo je pobio vise Jugoslavena nego Domovinski rat.

Avatar Topgen
Topgen
10:20 03.05.2014.

Zaustavio se Yugo u NY , skupila se masa ljudi : - nevjerojatno , fantasticno , cudo , ne mogu vjerovati ... - Dok jedan ne upita vozaca : - Jeste li zaista vi ovo sasvim sami napravili ili vamm je netko pomogao ?-

PI
pidohca
10:30 03.05.2014.

najjače je u top gear-u kad jeremy clarkson ga gađa iz tenka i na kraju ga sa tenkom prigazi,,,hahahahhhaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije