Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdrav mozak

Milanović nasjeo na podvalu komičara Jurkotića: 'Ja filmove gledam na piratskim aplikacijama'

Zoran Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
19.01.2017.
u 23:15

Poznati komičar Milanovića je nazvao kao Mark Russinovich, direktor iz Microsofta, koji želi konzultantske usluge od bivšeg premijera

Komičar Davor Jurkotić konačno je uspio ''dovesti'' bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića u svoju emisiju ''U zdrav mozak''. Nakon mnogih pokušaja, Milanović je nasjeo na Jurkotićevu podvalu.

Jurkotić se Milanoviću predstavio kao Mark Russinovich, direktor u Microsoftu. Milanović mu je odmah na početku kazao kako odlično priča hrvatski, na što se Jurkotić uspješno izvukao kazavši da je porijeklom iz Rovinja.

Jurkotić mu je rekao kako je do njega bilo jako teško doći, na što mu je ovaj odgovorio da "svi u Hrvatskoj" imaju njegov broj te da ima isti broj 12 godina

U razgovoru je pokušao od Milanovića saznati što radi ''između poslova''. Krenuli su govoriti o gledanju filmova, nakon čega je Milanović objasnio kako on gleda filmove.

– Ja to (filmove) gledam na piratskim aplikacijama, ne bih to smio reć' – kazao je Milanović i nabrojio aplikacije, na što ga je Jurkotić, odnosno Russinovich, upozorio da je to kažnjivo.

– A što ako to nije moja aplikacija, nije moj iPad – upitao ga je Milanović i pokušao se izvući da se on drži zakona te da se u životu "dva puta nije krivo parkirao".

Nakon kratkog moraliziranja krenuo je razgovor o poslovnim planovima brzih linija između Dalmacije i Italije. Ti navodni brodovi mogli bi voziti po svim vremenskim uvjetima. Detalje o toj genijalnoj ideji i trenutku kada je Milanović shvatio o čemu je riječ, pogledajte u videu.

>> Kerum 'Oreškoviću': Napravit ću feštu za tebe u Splitu, zajedno ćemo se napiti

Komentara 17

TR
TrvtkoKomadina01
15:11 19.01.2017.

još jednom se vidi visoki kvocijent IQ druga milanovića. Sreća bitange jurkotića je što nije bilo blizu el bahatog

FA
Fake
16:42 19.01.2017.

I dalje zoka izaziva smijeh gdje god da se pojavi.Jedino mu to ide.

DO
Donald
19:03 19.01.2017.

Milanovića treba prvo izbaciti iz Sabora, jer ne radi svoj posao, za koji se nudio i za koji dobiva debelu plaću, a tu njegovu plaću priskrbljuju svojim radom porezni obveznici. Kako nazvati takvog čovjeka, koji ljenčari na račun drugih ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije