Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zdrav mozak

'Tihomir Orešković' nazvao Vojislava Šešelja, evo što mu je rekao

05.04.2016.
u 10:12

Premijer Tihomir Orešković ponovno se našao u emisiji Davora Jurkotića "U zdrav mozak"

Premijer Tihomir Orešković ponovno se našao u emisiji Davora Jurkotića "U zdrav mozak". Ovoga puta nazvao je Vojislava Šešelja kojega je prošli tjedan oslobodio Haaški sud. 

– Gdje si Šešelju, drago mi je da te čujem! Zapravo mi uopće nije drago – počeo je razgovor Jurkotić uime hrvatskog premijera, na što se Šešelj nasmijao. 

– Dođi u Hrvatsku da te uhitimo, ti si morao biti gore. Mi smo sada bili zajedno u Bruxellesu, Angela, onaj drugi i treći i četvrti. Mi smo zajedno došli do zaključka: lansiramo te na Mars, gore su svi, Adolf, Sadam, svi su gore, kužiš... – rekao mu je Orešković. 

Šešelj je nakon toga završio razgovor i kazao mu kako neka "ide u Zagreb i pripremi svečani doček". 

>> 'Orešković' nazvao Grdovića: 'Želim da nam sviraš Cesaricu'

Komentara 123

JE
Jednakost
10:50 05.04.2016.

"Tim" se trebao malo bolje pripremiti za ovog lika, moglo je biti dobrih provala.

FA
Fake
10:30 05.04.2016.

Došla bi ova notorna pijanica u Zagreb kada bi imao hrabrosti.Za to treba nešto više a kada se sjetimo 90-ih i četničkog kukavištva sve je jasno.Hrabar na jeziku i masakrima civila kao i uvijek.Voćin,Balinci i Čojlug te neće zaboraviti nikada.

ST
Stjepan2103
10:33 05.04.2016.

Sto je general Bobetko govorio za srpsku vojsku:Samo neka dodu necemo ih cekati sa lovorikama.T o vrijedi i za ovog probisvjeta ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije