Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja podvala

Kerum 'Oreškoviću': Napravit ću feštu za tebe u Splitu, zajedno ćemo se napiti

Željko Kerum Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
15.01.2016.
u 12:58

U emisiji "U zdrav mozak" komičar Davor Jurkotić odlučio je glumiti mandatara pa je nazvao bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma

Punih šest minuta Željko Kerum opušteno je razgovarao s mandatarom Tihomirom Oreškovićem. Barem je on mislio da razgovara s njim. Naime, u emisiji "U zdrav mozak" komičar Davor Jurkotić odlučio je glumiti mandatara pa je nazvao bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Kerum ni jednog trenutka nije posumnjao da ne razgovara s mandatarom.

– A Tim moj, vidi, ja pratim sve šta ti radiš, ti voliš domovinu našu, ja je isto volim, uša si, ako znaš po splitski, u kašetu brokava. Neka Bog dragi i Isus Krist i Gospa sinjska i Marija Djevica daju ti snage da uspiješ i daš našem narodu mogućnost da im bude bolje – rekao mu je Kerum. Pohvalio se Oreškoviću da će za Uskrs otvoriti novi hotel kraj Rogoznice.

– Željko, doći ću ako budem mogao na otvaranje tvog hotela, obavezno. Odmah sad se prepisujem da budem na neki način, kako bi se reklo, the godfather, kum of hotel – kazao je Jurkotić Kerumu.

Lažni Orešković Kerumu je obećao kako će doći u Split, a da on mora organizirati feštu te pripremiti janjetinu i pršut.

– Ja ću ti ispričat dosta stvari koje će tebi koristiti, ja pričam srcem i dušom, ja ću ti sve ispričat pa ti poslije analiziraj, upamti šta ću ti reć', razumiš, jer ja znam cijelu Hrvatsku – rekao je Kerum Oreškoviću.

Kako je cijeli razgovor tekao, možete poslušati u priloženom videu. 

 

>> Dok Fani skija, Željko Kerum čuva djecu

Komentara 20

LA
LANA555
14:16 15.01.2016.

Hahahaha ! Tesko ti to ide da se napijes.Cugas svaki dan.A Fani te ceka kad ces doci doma da ninas nanas bebu.

DU
Deleted user
14:10 15.01.2016.

Recite vi što hoćete ali imao bi Željko što da mu ispriča.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:50 15.01.2016.

Koliko košta lažno predstavljanje i manipuliranje nečijim identitetom. Kako odrediti granicu, gdje je humor a gdje počinje kriminal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije