Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena lokacije

Znanstveni piknik ide na Velesajmu, aktivnosti ostaju

Znanstveni piknik organiziran iza Bocarskog doma privukao je mnogo roditelja sa djecom
Foto: PIXSELL
11.09.2014.
u 07:00

Sve planirane radionice održati će se po rasporedu u nedjelju, a očekuje se deseci tisuća posjetitelja

Znanstveni piknik, koji se u nedjelju 14. rujna trebao održati pored Boćarskog doma na Prisavlju, zbog najave lošeg vremena seli se na Velesajam. Od 9.30 do 20 sati svi zainteresirani za znanost i zabavu moći će besplatno u programu uživati u paviljonima 10 i 10a.

Sve najavljene radionice održat će se po rasporedu, pa će se tako, između ostalog, moći izrađivati vlastiti mini hidranti, mikroskopi i motori, pogledati kozmičke zrake te upravljati protueksplozivnim robotom Teodorom. A osim pametnih aktivnosti, kažu organizatori iz Mreže popularizacije znanosti, bit će tu i Chill out zona za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima. U Science&gastro dijelu moći će se isprobati kvalitetni specijaliteti uz prihvatljive cijene, a u Play zoni zabaviti uz društvene igre, dječju igraonicu, ali i retro igre. Treći Znanstveni piknik, na kojem se, kao i prošlih godina, očekuju deseci tisuća posjetitelja, oživjet će 330 edukatora iz deset zemalja svijeta, kao i sto volontera. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije