Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukinut m-prijevoz

ZET zabilježio porast prodaje karata kod vozača uz pobunu

'01.08.2013., Zagreb - Od danas u javnom gradskom prijevozu ukinuto je placanje prijevoznih karti putem mobilnih uredjaja, te je pojacana kontrola karata. Razlog je ispitivanje novog sustava za mobiln
'Marko Lukunic/PIXSELL'
02.08.2013.
u 09:58

Putnici su uglavnom znali da je ovakav način usluge ukinut od 1. kolovoza ,a i oni koji nisu imali tu informaciju prilikom slanja poruke za kupnju karte dobili su povratnu da je usluga nemoguća - kazao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić

Tek jedan slučaj \"pobune\" putnika zabilježili su ZET-ovi kontrolori nakon što je od jučer ukinuta usluga plaćanja putne karte mobitelom.

Kako kažu iz Holdingove podružnice većina građana bila je spremna.

– Putnici su uglavnom znali da je ovakav način usluge ukinut od 1. kolovoza ,a i oni koji nisu imali tu informaciju prilikom slanja poruke za kupnju karte dobili su povratnu da je usluga nemoguća - kazao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Zabilježili su i porast prodaje karata kod kontrolora.

– Građani su zatražili karte na kiosku, kod vozača i ZET prodajnim mjestima - dodao je Jurić.

Iz ZET-a također poručuju da su radovi na relaciji Držićeva - Vukovarska ulica u završnoj fazi te da će 7. kolovoza promet biti ponovno uspostavljen.

>>Karta se više ne može kupiti mobitelom, ZET gubi 2 mil. kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije