Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspisan natječaj

ZET traži dva člana uprave, evo što trebaju imati da se kvalificiraju

Čak 390 vozača tramvaja i autobusa ZET-a je na bolovanju
Patrik Macek/PIXSELL
17.02.2022.
u 15:53

Natječaj je otvoren od 4. ožujka, dakle dva tjedna.

ZET je u potrazi za dva člana svoje uprave, pa su raspisali javni natječaj koji traje do 4. ožujka. Novoizabrani Direktor Marko Bogdanović trenutno je jedini član, pa je sastav potrebno popuniti. 

A da bi se kandidat kvalificirao, morao bi imati završen završen fakultet, imati barem deset godina radnog iskustva na poslovima koji zahtjevaju takav stupanj stučne spreme, kao i najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama. 

- Treba priložiti prijedlog programa razvoja ZET d.o.o. koji definira strateški okvir te glavne aktivnosti koje je potrebno poduzeti radi unapređenja poslovanja u područjima financija, javne nabave i upravljanja ljudskim potencijalima (maksimalna duljina teksta tri stranice) - stoji u natječaju uz još jednu stavku, a to je da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak. 

Detalji natječaja dostupni su na web stranicama ZET-a

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gen_Kameni
Gen_Kameni
08:31 18.02.2022.

I nakon Milana Milan! Ukratko i pametnome dosta.... Uprava koja treba i MORA upravljati tvrtkom je jedina koja mora imati plan a ova nova imenovana "po nalogu" niti ima plana niti znanja, nažalost i opet... Tko zna unutarnju raspodjelu moćii zna da nikakv član uprave ZET-a ili direktor ne može i neće upravljati ZET-om a kao i za sve "birane na javnom TRANSPARENTNOM" natječaju traže od kandidata da se navede plan i program! Zašto? Jer ga niti sami nemaju i ne znaju napraviti. Kradu tuđe ideje i pokušavaju "kormilariti" grdosijom za koju su pokazali dokazali da nemaju niti znanja niti nužne kvalifikacije. Sada slijedi vraćanje usluga i dugova mecenama i financijašima iz vrmena aktivizma i kampanje i to je siguran put u potop. Pokušavaju izgraditi svoju "Noinu arku" ali... ne ide im kako se vidi. Uprava ZGH je prvo svojim "novoodabranim šefovima" dala test poslušnosti kod pokušajanasilnih i prijevremenih otkaza, pa tko nije slušao nije više u igri. Mislim da javnost ne zna da niti ovi izabrani pijuni nemaju svoj status rješen i nisu zaštićeni ako rade po zakonu, baš kao u eri Milana I. Sada je došla promjena, vrijeme je Milana II i ... ništa se nije promjenilo. Providni strateški revanšizam i zadržavanje osobnih interesnih neradnika na poslovima i funkcijama samo pokazuje kuda ide ovaj "vlakić"! Smjer i cilj mu je vidljiv već i izdaleka, svakome tko je ikada išta radio, stvarao i organizirao svojim radom i na svoju odgovornost. Ovi novi "lideri i vođe" nisu spremni na kritike !

KO
komentatorv3
10:53 18.02.2022.

Trebaju imat sdpovu il slicnu clansku iskaznicu il bit donatori mozemo, bas kak je imal i predsjednik uprave zgh. Alternativno mogu bit i dobri s milanovicem kojem se biciklist ulizuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije