Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt od 100 milijuna eura

VIDEO Bandićeva žičara uskoro konačno radi, švercanje će biti neizvedivo

16.02.2022.
u 19:38

Sve se “glanca” za otvaranje žičare, u Gračanima se može čuti da će to biti u srijedu

Ključne riječi

Komentara 15

LI
lipa75
20:16 16.02.2022.

Niti je Bandićeva, niti je žičara. To je gondola Zagrepčana koji su platili najveći prirez. A znamo da su Bandićevi glasači bili oni koji nisu plaćali prirez.

GE
Gefufna
22:17 16.02.2022.

Sramota i za grad i za drzavu. Da bi zicara proradila ministar Beros je izmjenio zakon tako da nedozvoljena buka koju zicara proizvodi, postane dozvoljena. Umjesto da se izvođače koji su trostruko prenaplatili svoje radove, natjera da isprave nedostatke, pribjegloo se bestidnom rjesenju. Zakoni su izmjenjeni i sada je kao sve u redu. Grad i drzava time podrzavaju kriminal. Tko sljivi susjede kojima je zivot pretvoren u pakao nesnosnim brujanjem? Zasto smanjiti buku kada je jeftinije promjeniti zakon i postrojenje progladiti prometnicom pa moze buciti koliko hoce. Tuzno i sramotno i za grad i za drzavu.

ZG
zgenije
01:20 17.02.2022.

Teški je bezobrazluk bilo što u ZG zvati Bandićevim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?