Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO GDJE

ZET poslao važnu obavijest uoči Lige prvaka na Maksimiru: Moguće su obustave prometa

Zagreb: Zastoj tramvajskog prometa u Šubićevoj ulici
Igor Soban/PIXSELL
06.09.2022.
u 15:26

Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa.

Večeras od 18.45 sati sati, Dinamo će na stadionu Maksimir igrati utakmicu Lige prvaka protiv engleskog Chelseaja.

Zbog očekivano velikog broja navijača, ovisno o procjeni prometne policije i stručnih službi ZET-a, uoči kao i nakon utakmice, a iz sigurnosnih razloga očekuje se obustava tramvajskog prometa na dionici od Kvaternikovog trga do Dubrave.

U slučaju obustave prometa Maksimirskom cestom, doći će do izmjena i skraćivanja autobusnih linija terminala Svetice.

Također, iz sigurnosnih razloga, postoji mogućnost obustave prometa i Zvonimirovom ulicom do Borongaja, što može utjecati na tramvajske i autobusne linije terminala Borongaj.

Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasha68
17:18 06.09.2022.

hoće li više oprati buseve i tramvaje, sramota kao da blago voze a ne ljude koji im plaće zarađuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije