Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za stajališta koja ih nemaju

ZET kupuje nove displeje, svaki će stajati gotovo 12 tisuća kuna

displej
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
01.07.2019.
u 08:38

Sami informativni ekrani, piše barem tako u raspisanom natječaju, trebali bi stići u roku od dva mjeseca pa bi nakon ljeta svakako trebali biti postavljeni

Nisu ni na postojećima ekranima informacije uvijek točne, ali putnici barem otprilike mogu vidjeti kad im stiže bus ili tramvaj. Rade na tome, kažu u ZET-u, da displejima budu opremljena sva stajališta, pa zato sad nabavljaju nove.

Šesnaest “sustava za informiranje putnika - displeja” postavit će na stanicama na kojima su Zagrepčani dosad samo mogli nagađati kad će se moći ukrcati u javni prijevoz. Svaki od displeja platit će se gotovo 12 tisuća kuna, točnije, procjena je da će njih 16 koštati 190 tisuća kuna, a tvrtke koje ih mogu isporučiti imaju vremena danas do 15 sati da se jave sa svojim ponudama. Sami informativni ekrani, piše barem tako u raspisanom natječaju, trebali bi stići u roku od dva mjeseca pa bi nakon ljeta svakako trebali biti postavljeni.

Podsjetimo, upravo do jeseni, odnosno do 2. rujna u ZET-u je na snazi ljetni vozni red, što, uz brojne izmjene u autobusnom prometu, znači i da tramvajska linija 1 uopće ne prometuje, dok tramvaji linija 3 i 8 voze samo radnim danom.

Video: Bandić obišao radnike na Mostu slobode i počastio ih ćevapima

Ključne riječi

Komentara 5

SO
sonja35
09:14 01.07.2019.

Bolje da poprave klime u autobusima i uvedu cesce linije.

TM
trade_mark
10:52 01.07.2019.

zamijenite štancere u tramvajima za one na kojima se mogu poništiti papirnate karte. meni niš ne znači jedan na prvim i jedan na zadnjim vratima kad se stoka uvijek nagura na ta vrata pa se ne može uć i štancat kartu. u tom slučaju opcija je švercanje. žao mi je. budite customer friendly.

DO
dopizdilomi
12:13 01.07.2019.

HEBEM VAM MATER LOPOVSKU! Admine izvoli kazni me, zaslužio sam. Hvala i oprosti na smetnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije