Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljen natječaj

Želite postati direktor u Holdingu? Ove uvjete morate zadovoljiti

Zagrebački holding
Patrik Macek/PIXSELL
21.08.2013.
u 13:37

Holding izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje, a ugovor o radu sklopit će se na određeno vrijeme od četiri godine.

Na službenim stranicama Zagrebačkog holdinga "osvanuo" je natječaj za izbor direktora podružnica i trgovačkih društava. Da bi ušli u izbor za rukovodeću poziciju ove zagrebačke megatvrtke kandidati koji se prijavljuju moraju imati VSS/VŠS stručnu spremu, najmanje tri godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, inicijativnost u rješavanju problema i spremnost preuzimanja odgovornosti, sposobnost brzog učenja, komunikativnost, sklonost suradnji i timskom radu, izražene organizacijske sposobnosti, aktivno poznavanje rada na računalu (MS Office aplikacije, Internet, e-mail), poznavanje jednog stranog jezika i nekažnjavanost.

U natječaju je navedeno da se u sektoru komunalnih djelatnosti traži devet izvršitelja, u sektoru prometnih djelatnosti dva te u sektoru tržišnih djelatnosti 10 izvršitelja.

Zagrebački holding izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje, a s izabranim kandidatima će se sklopiti ugovor o pravima i obvezama (ugovor o radu) na određeno vrijeme od četiri godine, objavljeno je u natječaju.

Prijave na natječaj podnose se u zatvorenoj omotnici do 10. rujna 2013. godine na adresu: Zagrebački holding d.o.o., Ulica grada Vukovara 41, 10 000 Zagreb, s naznakom „Za natječaj za izbor direktora podružnica i trgovačkih društava".

>>Početak kraja Holdinga: Za privatizaciju deset tvrtki

>>Čistke u Holdingu počinju s direktorima podružnica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije