Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veganmanija

ZeGeVege predstavljen piknikom na Trgu bana Jelačića

vegan zagreb piknik (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/11
Autor
Mateja Šobak/VLM
31.08.2012.
u 13:05

Posebnost festivala bit će Vege izazov u kojem će se moći iskušati veganski način života

U organizaciji Prijatelja životinja, Trg bana Jelačića danas se pretvorio u svojevrsnu piknik-zonu. Punim košarama veganske hrane, šarenim dekicama te maskotom u obliku mrkve najavljen je ZeGeVege festival održivog življenja koji će se održati sljedećeg vikenda, 7. i 8. rujna, na glavnom gradskom trgu.

−  Ovogodišnji ZeGeVege festival organizira se u sklopu Veganmanije, poznatog festivala koji se već godinama održava u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj, a ove godine i u Sloveniji te kod nas. Posjetitelje festivala očekuje više od 50 izlagača, razni zabavni izvođači, kao i brojne edukativne aktivnosti − najavio je Luka Oman iz Prijatelja životinja te kao posebnost ZeGeVegea istaknuo Vege izazov u kojem će najhrabriji u razdoblju od mjesec dana iskušati kako postati i ostati vegan.

Komentara 10

GO
Gospon
14:46 31.08.2012.

iva, promašila si ceo fudbal

Avatar Glina74
Glina74
15:17 31.08.2012.

tko financira te ljenćine kada ostali svijet radi i bori se za goli život oni se naležavaju po jelačić placu sigurno su to prodali kao kulturno dobro pa su financirani iz proračuna tako nešti se može samo kod nas kadaada bi ovako što bilo negdije drugdije samo bi im pokazali da su ludi i ljenčine .- pogledajte samo mladi ljudi ali dosta i stari da mogu ujutro iči na posao a ne ljenčariti po jelačić placu pljuc pljuc

IB
iva.begovic
14:28 31.08.2012.

Piknik na asfaltu? Grozno! Zašto to nije organizirano u nekom parku? Ona velika zelena livada ispred Sveučilišne knjižice, umjesto koje sada niču fontane, mogla je divno poslužiti za ovakvu svrhu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije