Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održavanje

Zbog servisa se sljedeći tjedan zatvaraju i Sljemenska žičara i uspinjača

Zbog vremena otkazana današnja skijaška utrka na Sljemenu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/14
14.12.2023.
u 15:49

– Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare – dodaju u gradskom prijevozniku.

Početkom sljedećeg tjedna Zagrepčani i njihovi gosti morat će preskočiti vožnje žičarom i uspinjačom jer obje odlaze na redovni mjesečni servis. Uspinjača će za putnike biti zatvorena sljedećeg ponedjeljka, 18. prosinca od 6 do 14 sati.

– Za putovanje do Gornjeg grada, cijenjenim sugrađanima i posjetiteljima preporučujemo korištenje autobusne linije 105 (Kaptol - Britanski trg) i 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad -  do Ilirskog trga) – izvijestili su iz ZET-a.

S druge strane, zbog redovnog mjesečnog servisnog pregleda, žičara Sljeme neće biti u pogonu u ponedjeljak i utorak, 18. i 19. prosinca.

– Riječ je o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare – dodaju u gradskom prijevozniku.
 

Komentara 1

PE
Pendrek57
18:02 14.12.2023.

Pa ja se bum ranil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije