Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena regulacija

Zbog rekonstrukcije plinovoda važna gradska prometnica na zapadu Zagreba zatvara se za sav promet

Zagreb: Radovi na obnovi komunalne infrastrukture u Selskoj
Jurica Galoic/PIXSELL
21.06.2023.
u 17:10

Na dijelu od Ozaljske ceste do Zagrebačke avenije, od četvrtka 22. lipnja  od 7 sati do nedjelje 20 sati Selska cesta bit će zatvorena za sav promet

Zbog izvođenja radova rekonstrukcije plinovoda Selska cesta, na dijelu od Ozaljske ceste do Zagrebačke avenije, od četvrtka 22. lipnja  od 07:00 sati do nedjelje 20:00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci iz smjera juga su Selska cesta – Zagrebačka av. – ul. D. Golika – Baštijanova ul.- Selska cesta, iz smjera sjevera: Selska cesta – Ozaljska ul. – Nehajska ul. – Zagrebačka avenija – Selska cesta – Ozaljska ul. – Puljska ul. – Zagrebačka avenija. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada upozoravaju na moguće poteškoće i mole za razumijevanje 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije