Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrava

Zbog paljenja trave zapalio se kombi uz obiteljsku kuću

Lakersi slave
05.03.2012.
u 16:03

Požar je za tri minute lokaliziran, a za 20-tak minuta potpuno ugašen. Nije bilo ozlijeđenih.

Samo munjevita reakcija vatrogasaca danas ujutro u zagrebačkoj Dubravi spasila je od požara obiteljsku kuću u Mikuševoj ulici na kućnom broju 33. Do požara je najvjerojatnije došlo jer je netko palio travu, a vatra se proširila na kombi parkiran nekoliko metara od obiteljske kuće.

Samo četiri minute nakon dojave susjeda, koji su u blizini obrađivali polje, vatrogasci Vatrogasne postrojbe Dubrava došli su na mjesto događaja te je požar za tri minute lokaliziran, a za 20-tak minuta potpuno ugašen. Nije bilo ozlijeđenih.

Samo na području Dubrave vatrogasci su prošli tjedan obavili devet intervencija zbog požara nastalih paljenjem trave.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
16:40 05.03.2012.

Ljenčine cijelu godinu ne kose travu pa s proljećem prave požare. Njih ne treba zatvoriti već hospitalizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije