Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

Zbog Dinamovog slavlja večeras će dio Zagreba ostati bez tramvaja: Pogledajte detalje

Zagreb: ZET najavio poskupljenje cijena prijevoza i ukidanje pla?anja SMS-om
Marko Lukunic/PIXSELL
26.05.2024.
u 09:56

Zbog proslave će se iz sigurnosnih razloga isključit naponska mreža tramvaja te će istočni i sjeverni dio grada kratkotrajno, za vrijeme prolaska kolone, biti bez tramvajskog prijevoza

U nedjelju navečer, nakon utakmice Dinamo - Rudeš, na Trgu bana Jelačića održat će se proslava nove titule naslova prvaka Hrvatske. Cabrio autobus s Dinamovim igračima krenut će oko 20 sati Maksimirskom cestom, Vlaškom i Jurišićevom do Trga bana Jelačića. 

Zbog proslave će se iz sigurnosnih razloga isključit naponska mreža tramvaja te će istočni i sjeverni dio grada kratkotrajno, za vrijeme prolaska kolone, biti bez tramvajskog prijevoza. Tramvaji neće prometovati od Draškovićeve prema Mihaljevcu niti prema Dubravi te će tramvajske linije 4, 6, 7, 11, 12, 13, 14 i 17 prometovati izmijenjenim trasama preko Glavnog kolodvora i Ulice Grada Vukovara. Linija 5 će prometovati Ulicom grada Vukovara do Savišća, obavještava ZET.

Od Dubrave do Dupca vozit će tramvaji, a od Mihaljevca do Kaptola produžit će se autobusne linije 102, 140 i 233. Nakon dolaska autobusa na Trg bana Jelačića bit će uključen napon te će tramvaji ponovno prometovati redovito i prema Mihaljevcu i Dubravi.

Središte grada, od Jurišićeve, preko Trga bana Josipa Jelačića, Praške i Zrinjevca, te Ilice do Ulice Republike Austrije i Frankopanske, kao i Savska cesta do Vodnikove, bit će bez tramvaja do završetka proslave, ovisno o procjeni policije.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Aurel
Aurel
11:05 26.05.2024.

navijači opet teroriziraju čitav grad!!! zbog DIVLJE RULJE čitav zagreb će biti u blokadi!!! umjesto da ih policija rastjera, ona blokira normalne građane???

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:27 26.05.2024.

Nisu navijači već huligani,zar je tako teško skužiti razliku?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije