Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIŠNO JUTRO U ZAGREBU

Zastoj tramvaja na Mostu mladosti: Dio putnika prebačen u autobus, linije preusmjerene

Zagreb: Zastoj tramvaja u Ilici nije prouzročio veća kašnjenja
Foto: Sanjin Strukic
1/3
01.03.2024.
u 08:35

Holding centar uputio je upozorenje zbog mokrih kolnika, a da u prometu danas treba posebno paziti, istaknuo je i Hrvatski autoklub

Kišno jutro u Zagrebu nerijetko donosi probleme u prometu, a tako je bilo i ovoga petka. Jutros je na Mostu mladosti, u smjeru Zapruđa, došlo do zastoja tramvaja. Naime, tamo ih se oko 7.50 sati "skupilo" šest ili sedam, no situacija se normalizira nakon manje od sat vremena. Naime, ZET je potvrdio kako se tramvajski promet na Mostu mladosti normalizira, nakon što je došlo do zastoja prometa. 

Tijekom zastoja, linija 6 prometovala je preusmjereno na Savski most, linija 7 vozila do Žitnjaka, a linija 8 do Heinzelove ulice. Od Arene Zagreb do Zapruđa prometovali su tramvaji, a od Zapruđa do raskrižja Držićeve i Vukovarske ulice, putnici su se prevozili autobusima.

Holding centar uputio je upozorenje zbog mokrih kolnika: "Kolnici su mokri te vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cesti i održavaju sigurnosni razmak između vozila, a prema privremenoj regulaciji prometa vozi se u zonama radova"

Da u prometu danas treba posebno paziti, istaknuo je i Hrvatski autoklub (HAK). "Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Mogući su odroni. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila", ističe. 

GALERIJA Doznajemo: Počinju veliki radovi koji će pola godine usporavati promet na važnom zagrebačkom mostu!

Zagreb: Zastoj tramvaja u Ilici nije prouzročio veća kašnjenja
1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije