Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarni zalogaji

Zagrepčani razgrabili 15-metarsku tortu, osladio se i Bandić

velika torta (1)
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/6
11.02.2013.
u 13:04

Slatki zalogaji prodavali su se za 10 kuna, a prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Zamisli koja se bavi promicanjem kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom

Mlinarova torta dugačka čak 15 metara nestala je u trenutku kad su se oko slatke poslastice okupili posjetitelji 2. Chocofesta predvođeni zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem. 

Sam je Bandić kupio nekoliko kriški torte i podijelio ih građanima. 
Slatki zalogaji prodavali su se za 10 kuna, a prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Zamisli koja se bavi promicanjem kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom.

>>Trg bana Jelačića postao je Trg bana Čokoladića

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:48 11.02.2013.

Bandić doslovno izlazi iz paštete, kao što svojevremeno reče Mesić. Izgleda da je zla sudbina Zagreba da će u on dobiti izbore, jer je majstor u populizmu. Gazi po blatu, glumi rad s lopatom, obilazi stogodišnjakinje i bori se za svoj život. Izgubi li izbore ide u Remetinac. Dobije li izbore ostaje na slobodi. Izbori su doslovno bitka za goli život i SDP mu tu ne može parirati. No pitanje je može li Bandić psihički i fizički izdržati ovaj tempo.

OB
-obrisani-
21:48 11.02.2013.

@Hohštapler Moja kandidatkinja je Margarita, jer je žena, jer je zgodna i jer je neusporedivo pametnija od tvog Bandića. Zadatak gradonačelnika nije lopatanje snijega, gacanje po blatu i odlazak na rođendane stogodišnjakinjama, a to jedino Bandić znade raditi. Usput, Bandićć se iskušao i u intelektualnim projektima, npr. Sopnica-Jelkovec i svi mogu vidjeti s kakvim uspjehom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije