Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šest dana uživanja

I petnaestmetarska torta ukrasit će Jelačićev trg

milan bandić,chocofest,čokolada,čokoladna fontana (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
Autor
Igor Capan
31.01.2013.
u 13:12

Kriške torte prodavat će se po 10 kn, a prikupljeni novac namijenjen je udruzi Zamisli koja se bavi promicanjem kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom

Degustacija čokolada, torti, pralina, slatkih tapasa, gostovanja nekoliko vrhunskih kuhara i slastičara, radionice u kojima se može doznati koje vino odgovara uz razne čokolade, čarobni trikovi s čokoladom, samo je dio onoga što će posjetitelji moći vidjeti od 9. do 14. veljače na Trgu bana Josipa Jelačića u sklopu 2. regionalnog festivala čokolade Zagreb Chocofest 2013.

Ponukani odličnim posjetom (prema organizatorima 300.000 ljudi) na prošlogodišnjem festivalu, organizatori iz tvrtke Tvornica događaja nisu dugo razmišljali o nastavku ovog zanimljivog događaja.

– Za razliku od prošlogodišnjeg festivala na kojem je bilo dosta inozemnih izlagača, ove godine odlučili smo promovirati domaće proizvođače, pogotovo one male obrte kojih je sve više – kazala je Sanja Bančević Madenica, direktorica Chocofesta na konferenciji za medije održane u vinoteci i wine baru Dobra vina, jednog od partnera ovogodišnjeg festivala. Damir Horvat iz Dobrih vina opisao je vinare i čokolatere kao ljude koji su vrlo slični, jer ih povezuje ista ljubav i strast prema onom što rade. Dokazao je to i na primjeru nekoliko kombinacija jela (losos s bućinim uljem i čokoladom te bijelim vinom) koje će moći isprobati i posjetitelji na njihovim radionicama.

I ovogodišnji festival, uz medijskog pokrovitelja Večernji list, imat će humanitarnu notu te će se u ponedjeljak 11. veljače u 11 sati postaviti 15 metara dugačka torta tvrtke Mlinar, a kriške torte prodavat će se po 10 kn i prikupljena sredstva namijenjena su udruzi Zamisli koja se bavi promicanjem kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije