Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zagrepčani ostali u čudu, avion u niskom letu prelijetao iznad centra grada

Ista vježba  iznad užeg gradskog područja održat će se i od 15.45 sati do 18.15 sati
02. svibnja 2018. u 15:36 9 komentara 4792 prikaza
Croatia Airlines Airbus A320
Foto: Jurica Galoic/24sata

U jutarnjim satima stanovnici Zagreba uočili su neobičnu pojavu. Naime, avion Croatia Airlinesa u niskom je letu prelijetao Zagreb čineći "osmice". 

Dinamovi navijači Vjerni plavima Iznenadili ste nas! Ovo su nevjerojatni trenuci Dinamovih navijača

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik poručio je za zagreb.info kako se radi o  "planiranom školovanju pilota Croatia Airlinesa, koje je dogovoreno s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe te da je riječ  o uobičajenom praktičnom dijelu pilotskog školovanja, koje uključuje uvježbavanje slijetanja i polijetanja te takozvane zonske letove. Zbog toga je zrakoplov Croatia Airlinesa jutros od 05.45 sati do 07.35 sati  letio na nižim visinama oko MZL Zagreb i užega gradskog područja", a ista vježba  iznad užeg gradskog područja održat će se i od 15.45 sati do 18.15 sati. 

ODMAZDA ZA BLJESAK Na današnji dan 1995. godine raketiran je Zagreb, ubijeno je sedam osoba Milan Bandić 60.000 porcija graha Sve spremno za proslavu 1. svibnja u Maksimiru, Bandić: I Bog nam ide na ruku Kolinda Grabar Kitarović Goran Gerovac Koja će komisija utvrditi što se sve na Pantovčaku događalo u mandatu Kolinde Grabar-Kitarović
Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • Vito:

    Zagrepčani ostali u čudu, avion u niskom letu prelijetao iznad centra grada ::: Živim u središtu zagreba i nisam primjetio bilo kakav zrakoplov da je preletio preko Jelačićplaca. __ Molim jasnije objašnjenje što vama u "večernjaku" znači centar Zagreba. __ ... prikaži još! Možda su zagrePčani ostali u čudu, ali ZagreBčani sigurno nisu, budući je Zagreb od Plesa udaljen 15 km pa zrakoplovi baš i ne lete iznad Zagreba, nego iznad naselja oko Zagreba, što je veeelika razlika.

  • Vito:

    zg223: Autor Ivan Pavić __ Zadovoljni odgovorom???

  • etrao:

    Zato sam pri kupnji stana morao uzeti osiguranje od pada letjelice!