Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačna izmjena

Zagrebački taksisti od idućeg će tjedna moći voziti i s Plesa

pleso, avion
Željko Lukunić/PIXSELL
20.01.2012.
u 08:00

Dosad su zagrebački taksisti smjeli voziti putnike samo prema Velikoj Gorici, ali ne i u suprotnom smjeru. Prekršitelje se kažnjavalo globom čak do šest tisuća kuna.

Zagrebački se taksisti već sljedeći tjedan, kako doznajemo, vraćaju na Pleso i u Veliku Goricu.
Sporazum na razini lokalnih samouprava bi sljedeći tjedan trebali potpisati gradonačelnik Milan Bandić i prvi čovjek Velike Gorice, Dražen Barišić. Tako se više zagrebački vozači neće morati “prazni” vraćati iz Gorice, a ujedno će im opet biti dozvoljeno povesti putnike iz Zračne luke.

Naime, dosad su zagrebački taksisti smjeli voziti putnike samo prema Velikoj Gorici, ali ne i u suprotnom smjeru. Prekršitelje se kažnjavalo globom čak do šest tisuća kuna. Iz gradske uprave tvrde da će sporazum taksistima omogućiti višu zaradu.

Komentara 14

BE
belbezub
09:20 20.01.2012.

Ovako ti je bilo.. Zagrebački takisti smjeli su voziti iz ZG na PLESO, ali nikako nisu smjeli voziti s PLESA i od tamo uzimati vožnje. Pa makar one bile i naručene. Ovo što si ti naručio Cammeo da te čekaa na Plesu, je isto prekršaj od strane Cammea, jer to nije smio napraviti, pošto se Velika Gorica i Pleso izvdojio od Zagrebačkog Taxija. Zato su onaj puta i napali Cammeo i pretukli onog vozača , zato što se Cammeo toga nije držao. Uglavnom čisti Texas tamo na Plesu vlada, i sad će valjda nesmetano omogućiti dolazak i Oryx-u , i starim taxistima i svime da tamo kad dođu po narudžbi po vožnju.

BE
belbezub
09:22 20.01.2012.

Ukratko vozio si se Taxi Velika Gorica....

VI
Vito
08:30 20.01.2012.

Zagrebački taksisti od idućeg će tjedna moći voziti i s Plesa Nešto mi tu nije jasno.. Skojim sam se onda taxijimavozio s Plesa do sad? Prije nego sam naručio \"cameo\" da me čeka točno u podne na \"Plesu\" i odvezeeze u Zagreb za 70 kuna, vozio sam se taxijem nakojem je pisalo taxi Zagreb i plaćao 150 kuna... Kad su donijeli odluku o zabrani vožnje, između rujna prošle godine i jučerašnjeg dana mjeseca siječnja ove godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije