Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP ŠIRENJU ZARAZE

Zagrebački stožer: Hitno uvesti rigorozne mjere, zatvoriti kafiće, restorane, teretane...

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/8
15.03.2020.
u 22:24

Također, predlaže obustavu rada ugostiteljskih objekata svih kategorija osim onih za dostavu hrane i pučkih kuhinja

Zagrebački Stožer za pripremu aktivnosti za suzbijanje širenja koronavirusa predlaže da se hitno uvedu rigorozne mjere - ograničenje rada trgovinaobustava rada ugostiteljskih objekata, uslužnih djelatnosti, teretana, sportskih i rekreacijskih centara i klubova.

U radnom dokumentu odluke o potrebi ograničenja rada i mjerama ponašanja, koji bi važio od 16. ožujka do opoziva, stožer osnovan pri Gradskom uredu za zdravstvo predlaže zagrebačkom Gradskom stožeru i Nacionalnom stožeru civilne zaštite ograničenje rada trgovačkih centara i trgovina manje veličine na području Zagreba uz obavezno pridržavanje svih protuepidemijskih mjera koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Također, predlaže obustavu rada ugostiteljskih objekata svih kategorija osim onih za dostavu hrane i pučkih kuhinja, a uz maksimalne mjere predostrožnosti i pridržavanje svih protuepidemijskih mjera.

Predlaže i obustavu rada uslužnih djelatnosti - frizera, kozmetičara, brijača, pedikera, manikera i drugih u kojima se ostvaruje neposredni bliski kontakt s klijentima. 

Predviđa se i obustava rada teretana, te sportskih, fitness i rekreacijskih centara, kao i izložbi, revija i sajmova u privatnim i javnim prostorima, plesnih škola, dječjih i drugih radionica te noćnih i disko klubova.

Tema: Koronavirus

VIDEO KB Dubrava u nedjelju evakuiran zbog koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 104

AS
asper
23:04 15.03.2020.

Zagrebački stožer: Hitno uvesti rigorozne mjere, zatvoriti kafiće, restorane, teretane, Bandića...

DU
Deleted user
22:49 15.03.2020.

Da je Kujundžić ostao ministar bila bi to katastrofa.Beroš👍

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:50 15.03.2020.

Lokalni kafići su problem a kafići po šoping centrima nisu, e pa onda zatvori sve, hotele, kupališta, toplice, sudove, gradske urede,sve zatvori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije