Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
saniranje štete

Zagrebačke ceste kreću s krpanjem brojnih rupa

rupa na cesti
Petar Glebov/PIXSELL
20.12.2012.
u 08:39

– Za cijeli zimski program, koji uključuje Zimsku službu i krpanje ulica, Zagrebačke ceste dobile su od Grada 35 milijuna kuna

Rupe na cestama na brojnim mjestima u gradu, nastale nakon otapanja snijega, ovih se dana počinju krpati, najavili su iz Zagrebačkih cesta. I to s novim strojevima u kojima se čuva radna temperatura asfalta.

– Za cijeli zimski program, koji uključuje Zimsku službu i krpanje ulica, Zagrebačke ceste dobile su od Grada 35 milijuna kuna – istaknuo je Alen Gospočić, šef Zagrebačkih cesta.

Komentara 4

LI
LILLIT
13:16 20.12.2012.

Zima jos nije prosla. Biti ce jos snijega. Treba pricekati proljece pa onda sve kvalitetno obnoviti.

MO
modovisisajteMaraschino
09:41 20.12.2012.

koje su to muljaže i pronevjere sa asfaltiranjem i krpanjem cesta... svake godine se mora isti posao raditi a sama slika pokazuje koliko je taj posao loše odrađen... naravno da ceste pucaju i nastaju rupe... pa ne vozimo više fiće već su nam auti minimalno tonu a da kamione ne spominjemo... da se cesta kvalitetno napravi sa betoniranim temeljom i dovoljno debelim asfaltom trajala bi najmanje desetak godina ako ne i više. koštala bi puno više ali na dužem roku bi se isplatila i više nego nekoliko puta ali onda razni kumovi ne bi svake godine milijune zarađivali na krpanju.

JA
james49
10:41 20.12.2012.

Taj su novac trebali utrošiti u saniranje pukotina i to već u 10-om mjesecu, pa se kod prvih velikih hladnoća, te pukotine ne bi pretvorile u rupe. Sada ća trebati više novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije