Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
105 ukupno

Zagrebačka županija ima četiri nova zaražena

Zagreb: Građani s maskama na ulici
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
11.04.2020.
u 12:19

Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana, navode iz Zagrebačke županije.

Četiri osobe su oboljele, što čini brojku od ukupno 105 zaraženih koronavirusom na području Zagrebačke županije. Usto, iz županije javljaju kako je do sada do sada je izliječeno 14 osoba, a dvije su preminule.

Od novozaraženih je jedna osoba iz Zaprešića gdje ih je trenutačno 24 oboljelih, a ostatak novozaraženih je iz Samobora gdje ih sada ima ukupno šestero.

"Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana", navode iz Zagrebačke županije.

Komentara 1

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:36 13.04.2020.

Linda, 30. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije