Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

VIDEO Zagrebačka policija traži ovog muškarca. Jeste li ga vidjeli?

Muškarac
Foto: PUZ
1/2
06.07.2017.
u 12:51

Radi se o muškarcu starom oko 30 godina, visokom oko 170 centimetara, dubokog glasa, tamne kraće kose, koji je bio odjeven u tamnu jaknu s kapuljačom, traperice i cipele.

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojeg traži jer pretpostavlja da raspolaže saznanjima u vezi s kaznenim djelom protiv spolne slobode.

Riječ je o muškarcu starom oko 30 godina, visokom oko 170 centimetara, dubokog glasa, tamne kraće kose, koji je bio odjeven u tamnu jaknu s kapuljačom, traperice i cipele.

Policija je na svojim internetskim stranicama objavila da provodi kriminalističko istraživanje vezano za kazneno djelo protiv spolne slobode zbog čega traži osobu s fotografija, a za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o tom nedjelu.

Uz fotografije muškarca,  policija je objavila i videomaterijal, pozvavši građane koji imaju saznanja o traženoj osobi da je o tome obavijeste, može i anonimno, u najbližu policijsku postaju, pozivom na 192, kao i e-mailom na: zagrebacka@policija.hr.

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije