Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno djelo

Zagrebačka policija traži ovog muškarca! Prepoznajete li ga?

Muškarac
Foto: Zagrebačka policija
1/4
04.07.2017.
u 11:31

Policijska uprava zagrebačka traži osobu s fotografija, za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

U poslovnicama banaka na području Zagreba, 27. prosinca 2016. počinjena su kaznena djela prijevare i krivotvorenja isprava tako da je nepoznati počinitelj koristeći se krivotvorenim dokumentima podignuo veću količinu novca.

Policijska uprava zagrebačka traži osobu s fotografija, za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim kaznenim djelima.

Foto: Zagrebačka policija

Radi se o muškoj osobi u dobi od 50 do 60 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe i prosijede kose. Osoba je bila odjevena u kaput te je hodala uz pomoć štapa, nosila naočale, dok je na glavi imala kapu.

Policija moli građane, ako imaju saznanja o osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju pozivom na broj 192 ili e-mailom na  zagrebacka@policija.hr .

Komentara 10

GU
gunny01
11:39 04.07.2017.

Kolika je nagrada za informaciju?

Avatar heyhay
heyhay
12:19 04.07.2017.

stavite treću sliku kao glavnu tamo se lice vidi još je pogledao u kameru ,vi stavite ovu mutnu iz daljine šta se ništa nevidi

JO
josipsigur3
12:29 04.07.2017.

sliči mi na onoga kaj je s jahtom potukel talijansku familiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije