Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE KAZNE

Zagrebačka policija od subote će posebnu pažnju obratiti na ove prekršaje

Invalidski parking
Tomislav Miletic/PIXSELL
15.09.2017.
u 12:22

Zakonom o sigurnosti prometa na cestama predviđena je novčana kazna od 700 kuna za nepropisno parkirana vozila na mjestima rezerviranima za invalide.

Zagrebačka policija od subote će nadzirati parkirna mjesta za invalide i kažnjavati vozače koji na označenim mjestima nepropisno parkiraju svoja vozila bez 'invalidskih' oznaka.

Akciju nadzora parkiranja provodit će se do sljedećeg petka, 22. rujna, u sklopu aktivnosti vezanih uz "Europski tjedan mobilnosti" i sukladno planu preventivnog i represivnog djelovanja, izvijestila je policija.

Tom akcijom policija želi podići razinu sigurnosti u prometu pa će svakodnevnim nadzorom na terenu uočavati i sankcionirati utvrđene prekršaje, a po potrebi će kontaktirati 'Zagrebparking' radi uklanjanja nepropisno parkiranih vozila.

Zakonom o sigurnosti prometa na cestama predviđena je novčana kazna od 700 kuna za nepropisno parkirana vozila na mjestima rezerviranima za invalide.

Komentara 10

TC
toni_cobra
13:01 15.09.2017.

A parkiranje PO NOGOSTUPIMA nije bitno (nitko u Zg miliciji ne pjesaci) nek hodaju po kolnicima!

BE
belgijanac
15:54 15.09.2017.

SAMO TAKO.BRAVO MILICIJA.SAMO ŠTA SU RADILI KADA JE PARTIZANIJA BILA KOD KAZALIŠTA?

DU
Deleted user
08:52 16.09.2017.

Zašto ne provjeravaju vozače koji izlaze iz birtija na Jarunu. A kada i parkiraju auto na Jarunskoj onda jedan policajac spava a drugi se "pravi" da ništa ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije