Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dugih priprema

Zagrebačka Hvidra oslikanim tramvajem podupire ulazak u EU

EU tramvaj
Hvidra Zagreb
21.11.2011.
u 15:36

Riječ je o projektu na kojem se radilo nekoliko mjeseci, a koji će u nazočnosti predsjednika Josipovića u srijedu dobiti i svoju završnicu

Puštanjem u promet "eurotramvaja", u odabiru čijeg je dizajna sudjelovao i predsjednik države dr. Ivo Josipović, želimo poručiti hrvatskoj javnosti da će članovi Hvidre Zagreb podržati ulazak naše zemlje u Europsku uniju te na ovaj simboličan način pozivamo ostale branitelje i stradalnike Domovinskog rata da podupru hrvatsko članstvo u ovoj asocijaciji – poručio je uoči puštanja u promet posebno oslikanog ZET-ova tramvaja predsjednik Zajednice udruga Hvidre grada Zagreba Mirko Ljubičić, ujedno i inicijator ovog projekta.

Riječ je o projektu na kojem se radilo nekoliko mjeseci, a koji će u nazočnosti predsjednika Josipovića u srijedu dobiti i svoju završnicu.

Nastavak je to "politike" zagrebačke Hvidre kojom oslikanim tramvajima po zagrebačkim prometnicama odašilje poruku o razmišljanjima tog dijela populacije o aktualnim zbivanjima u zemlji. U znak potpore članstvu naše zemlje u NATO-u zagrebačka Hvidra također je inicirala puštanje u promet posebno oslikanoga javnog prometala.

Komentara 15

ST
sttipe
21:52 21.11.2011.

bilo bi interesantno vidit koliko članova hvidre je za eu..ja neznam nijednoga..

DE
demokršćanin
22:54 21.11.2011.

UVIJEK NEKAKVE ZVIJEZDE! Komunistička crvena zvijezda nam je priuštila svakovrsne \"blagodati\".A što će nam tek pružiti niz ŽUTIH ZVIJEZDA koje se kočopere na ovom \"sjajnom\" i dugo pripremanom projektu.Nije spomenuto da li će taj tramvaj uz to što nosi te zvijezde biti i ozvućen glazbom njegovog podupiratelja.

ZE
.zeitgeist.
16:07 21.11.2011.

Ne u EU! Ono što je dobro, tome ne treba reklama. Zapitajte se zašto je nekim elitističkim skupinama stalo da uđemo u EU?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije