Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb:

Ugašen požar i spašena invalidna osoba

Iz požara je spašena invalidna osoba
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
19.03.2018.
u 20:44

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba primila je oko 17 sati dojavu o požaru u Kotoripskoj ulici 33 koji brzo ugašen, a iz kuće je spašena invalidna osoba

Iz kuće u kojoj je u ponedjeljak popodne u Zagrebu buknuo požar spašena je invalidna osoba, priopćio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba primila je oko 17 sati dojavu o požaru u Kotoripskoj ulici 33 koji brzo ugašen, a iz kuće je spašena invalidna osoba, navodi se u priopćenju i dodaje da je na intervenciju izašlo osam vatrogasaca u dva vatrogasna vozila. Ured za upravljanje u hitnim situacijama ističe kako je nakon dolaska vatrogasaca požar brzo ugašen te da je iz kuće spašena invalidna osoba kojoj je pružena liječnička pomoć. Uzrok požara znat će se nakon policijskog očevida.

Komentara 2

Avatar Janko_Vutarič
Janko_Vutarič
21:00 19.03.2018.

Kako je njih 9 ušlo u 2 vozila?

VO
vorda400
00:23 20.03.2018.

Nisu bila 2 vozila nego 4

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije