Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova udruga

Zagreb, Osijek i Dubrovnik predvode 'Hrvatska pomaže'

Hrvatska pomaže
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/4
14.10.2014.
u 16:08

Spomenuti gradovi izabrani su kao osnivači jer ne ovise o državnom proračunu i brži su i efikasniji od države. Za predsjednicu udruge izabrana je Đurđa Adlešič, a potpredsjednik je Pavle Kalinić

Na inicijativu Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića danas je u Zagrebu osnovana nova humanitarna udruga "Hrvatska pomaže".

Osim Zagreba, u rad udruge priključili su se gradonačelnici Dubrovnika i Osijeka, a podršku cijelom projektu dao je i predsjednik države Ivo Josipović.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Predsjednica novoosnovane udruge je Đurđa Adlešič, dok je Pavle Kalinić imenovan potpredsjednikom.

– Zagreb, Osijek i Dubrovnik izabrani su jer su to gradovi koji žele pomagati, koji su brži i efikasniji od države, a u pomoći ne ovise o državnom proračunu. Ovo nije udruga kojoj je cilj jednokratna akcija, želimo pokazati da Hrvatska može pomoći Hrvatskoj – poručila je Adlešič.

Komentara 6

LA
laptop
16:45 14.10.2014.

Drug ivo svagdje i na svakom mjestu ali kao kaktus..... oce covjek jos malo medijske paznje jer tko zna poslije sta ga ceka.....

AL
Alkana
18:23 14.10.2014.

Što tu radi predsjednik? ?? Gdje je dosad bio? Prespavao cijeli mandat a sada najednom iskače i iz paštete!

GO
goricaV
19:05 14.10.2014.

Lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije