Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozači oprez

Za sav promet zatvaraju se dvije važne prometnice, ZET-ov bus 109 vozi izmijenjenom trasom

Zagreb: Zbog radova zatvorena je Selska od Ozaljske do Zagrebačke avenije
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/8
22.06.2023.
u 09:23

Radovi na Selskoj preusmjerit će i ZET-ovu liniju 109 kojoj se izmještaju stajališta, a zbog radova na revitalizaciji vrelovoda zatvara se i Ulica Božidara Magovca

Zbog rekonstrukcije plinovoda, dio Selske od Ozaljske do Zagrebačke od sutra do nedjelje bit će zatvoren za promet, koji će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a obilazni pravac bit će: 

Iz smjera juga:

  • Selska cesta – Zagrebačka av. – ul. D. Golika – Baštijanova ul.- Selska cesta. 

Iz smjera sjevera:

  • Selska cesta – Ozaljska ul. – Nehajska ul. – Zagrebačka avenija – Selska cesta,
  • Selska cesta – Ozaljska ul. – Puljska ul. – Zagrebačka avenija. 

VEZANI ČLANCI: 

Radovi će, također, preusmjeriti ZET-ovu liniju 109 (Črnomerec - Dugave) koja će djelomično izmjenjenom trasom prometovati u oba smjera, na sljedeći način: 

  • Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Selske ceste i Ulice Matka Baštijana – (desno) Ulica Matka Baštijana – (lijevo) Ulica Dragutina Golika – (lijevo) Zagrebačka avenija – (desno) Selska cesta - i dalje uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta. 

Stajalište Selska-Ozaljska tako neće biti u funkciji, a privremeno će biti uspostavljeno stajalište u Baštijanovoj ispred CIAK-a, dok će se povratku iz Dugava autobus zaustavljati na stajalištu ispred Kazališta Trešnja.

VEZANI ČLANCI: 

Sutra se zatvara i dio Zagrebačke ceste, od kućnog broja 143 do 146, i to zbog radova na revitalizaciji vrelovoda koje izvodi HEP Toplinarstvo. Obilazni pravac za vrijeme radova, koji će trajati do ponedjeljka, bit će:

  • Zagrebačka cesta - Rudeška cesta - Jablanska - Zagrebačka cesta i obratno.

HEP radi na ravitalizaciji vrelovoda i u Ulici Božidara Magovca kojoj se dio, kod kućnog broja 10, za promet zatvara u petak. Radovi će trajati do nedjelje, a obilazak će biti: 

  • B. Magovca - Vatikanska - Savezne Republike Njemačke - Ukrajinska - B. Magovca,
  • B. Magovca - Ukrajinska - B. Magovca. 

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za razumijevanje. 

VIDEO Nesreća u Zagrebu: Sudarila se dva auta i kombi, dvije osobe ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije