Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dress code: natikače i potfrknute hlače

Vjenčali se u tajnosti na Šejšelima, a prijatelji im na aerodromu priredili epski doček

Foto: Privatna arhiva
1/13
28.03.2022.
u 16:31

Slavlje su nastavili kod kuće uz vatromet, dobru klopu i zdravice.

Marina i Antonio su pobjegli ne bi li se u tajnosti vjenčali na Sejšelima. Kad su to njihovi prijatelji doznali, "upali" su im u stanu u Zagrebu i "profeštali" njihovo sudbonosno "da" te priredili momačku večer. I to bez mladenaca. Netko bi se našalio pa rekao da tako im i treba kad nisu nikome rekli da se namjeravaju oženiti. Ali sve je to bilo, kaže njihov bliski prijatelj Željko Fresl, u žaru trenutka i veselja. Na koncu su ih i proteklog vikenda dočekali na aerodromu uz gitaru i cvijeće te zajedno se još jednom dobro profeštali.

Bilo je to iznenađenje koje će zasigurno zauvijek pamtiti, a iako im prijatelji nisu imali puno vremena sve pomno isplanirati, ispalo je zapravo poprilično savršeno. Top secret "ratni plan", kako su ga nazvali, započeo je s dočekom Marine i Antonija u zračnoj luci uz glazbu i slikanje. Dress code im je pak bio košulja, natikače i potfrknute hlače.

A nakon toga su sretni novopečeni bračni par u oldtimeru odveli pred Kaufland u Samoboru kako bi vidjeli jumbo plakat s momačke večeri na koji su fotošopirali fotografije mladenaca. No, kakva bi to bila svadba bez poklona pa su ih zato darivali raznim potrepštinama poput četke za WC, papučama, plastičnih zdjelica, pelena, valjka za tijesto, šampona, čarapa i svega što im je palo napamet. Mladenci su morali i ispuniti "zadatak" pa su tako zajedno na parkingu kod Kauflanda morali izglačati košulju s peglom spojenom na agregat.  Slavlje su nastavili kod kuće uz vatromet, dobru klopu i zdravice.

>> POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO

1/18
Ključne riječi

Komentara 1

MI
Miko33
05:38 31.03.2022.

Koji fake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije