Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PODSJETILO NAS NA POTRES'

VIDEO Uplašeni građani izašli iz Arena Centra, zaposlenica: Mislili smo da je požar ili da se dogodio napad

Foto: čitateljica Večernjeg lista
1/11
22.04.2022.
u 15:51

Čekamo još da nam netko javi što ćemo dalje - rekla je zaposlenica Arena Centra

Danas u poslijepodnevnim satima evakuirani su građani iz Arena Centra zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Građani su brzo izašli van iz trgovina te se okupili ispred Arene Zagreb, a na teren su odmah izašli pripadnici Protueksplozivnog odjela PU zagrebačke kako bi provjerili o čemu je riječ. 

Kako nam je javila čitateljica, današnja scena podsjetila je na potres iz 2020

- Svi smo se uplašili kada je krenula najava o evakuaciji jer je tako bilo i kada je bio potres - rekla nam je zaposlenica jedne od trgovina u Arena Centru.

- Nije bilo velike panike, ali je bilo straha. Pomislili smo da je požar, ali kada su nas počeli zvati prijatelji da su vidjeli prijelomnu vijest za bombe je ipak emocija pojačala - dodala je te navela kako su ljudi okupljeni isred Arene spekulirali i da se dogodio napad.

Neizvjesnost i dalje traje, a zasad nema novih informacija o navodnoj bombi. 

- Čekamo još da nam netko javi što ćemo dalje - rekla je, a što se dogodilo ispričao je i jedan građanin koji je bio unutar Centra kad se sve dogodilo.

Bili smo u Areni i morali smo svi van kad je došla dojava o bombi. Zasad ne znamo ništa, stojimo i čekamo da nas opet puste unutra - kazao je.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
Binkić
16:16 22.04.2022.

Jel majstor Bane na terenu? On je ipak dokazani stručnjak.

OB
obican
17:47 22.04.2022.

Sad ce ministar: hhhmmmm, nisto jos hhhmmm nije hhmm sigurno. Sigurno je jedino, hhhmmm, da su to, hhhmmm, protivnici, jelte, vlade, koja je hhmmm, izabrana.

MH
Max.hr
16:07 22.04.2022.

RasPutin je sigurno u pitanju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije