Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI LOKACIJE

Evakuirani trgovački centri u Beogradu i Nišu radi dojava o postavljenim bombama

srpska policija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.04.2022.
u 16:16

Evakuirana su četiri trgovačka centra, tri u Beogradu te jedan u Nišu

Danas su u Srbiji evakuirana četiri trgovačka centra radi dojave o postavljenoj bombi. Evakuirani su beogradski trgovački centri Galerija i Rajićeva, koji se nalaze u središtu Beograda, kao i centar Mercator koji se nalazi na Novom Beogradu. Evakuiran je i trgovački centar u Nišu.

Odmah po dojavi o podmetnutim bombama na sve četiri lokacije upućene su i policijske snage kako bi utvrdili postoji li bomba ili je to još jedna lažna dojava u nizu sličnih.

Podsjećamo kako je od kako je krenula agresija na Ukrajinu, radi čega Srbija nije uvela sankcije Rusiji, zaprimljeno desetak lažnih dojava o postavljenim bombama u avione Air Srbije koji su letjeli iz Beograda prema Rusiji. Svi ti avioni su bili vraćeni nazad kako bi ih se pregledalo i niti u jednom slučaju nije bila pronađena bomba. 

Komentara 3

MH
Max.hr
16:30 22.04.2022.

RasPutin postavlja.

IV
ivanjoksimovic
19:09 18.04.2022.

Sve te lazne dojave o bombama, drzava treba da tretira kao ekonomski terorizam, da ustanovi da li su dojave dosle sa inostranih telefona i IP adresa, i da podnese kaznenu prijavu preko Interpola i zahtev za izrucenje NN lica drzavama iz kojih te lazne dojave stizu.

VI
Vidan
18:01 18.04.2022.

Ma, kakva bomba. Lažna dojava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije