Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uPOZNAJTE KRISTINU

VIDEO Tko je atraktivna prodavačica mandarina o kojoj bruji cijela Hrvatska?

Kristina Penava
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
03.10.2019.
u 14:00

Sramežljivo tvrdi kako njezin izgled nije odgovoran za duge redove ispred štanda te kako su sve djevojke lijepe na svoj način

Sex sells – dobro je poznata marketinška činjenica svima koji žele da upravo njihov proizvod bude najtraženiji. Za takav pristup po novom su se odlučili čak i prodavači voća sa štanda smještenog iza Podsusedskog mosta.

Naime, jedan OPG kao prodavačicu mandarina zaposlio je izuzetno atraktivnu djevojku koja svoje bujne obline ''uteže'' u najužu moguću odjeću koja ne ostavlja puno mašti, što se pokazalo pravim potezom.

Video: Kristina Penava prodaje mandarine iza Podsusedskog mosta

Njezino ime je Kristina Penava i svaki dan proda sve što joj je na štandu i dodatnim punim kištrama. Samo pet dana bilo je dovoljno da joj ime i slike dođe i do naslovnice novina te je postala vijest po svim portalima. – Ovo radim za prijatelje, da im malo pomognem, meni je odlično jer sam na friškom zraku svaki dan – kaže ova dvadesetogodišnjakinja. Sramežljivo tvrdi kako njezin izgled nije odgovoran za duge redove ispred štanda te kako su sve djevojke lijepe na svoj način dok je jedva čujemo od automobilskih truba vozača i mušterija koji ne zaboravljaju barem na taj način javiti se Kristini.

Kristina Penava
1/10

Kupci mirno čekaju svoj red kako bi uzeli voće i ''opalili'' selfie s Kristinom. Dolaze i dječaci i umirovljenici, a ni žene nisu rijetki kupci. Također, dolaze iz svih redova platežne moći – stižu kombijima obučeni u radničke kombinezone i BMW-ima iz kojih izlaze u odijelima. Iako bi se vjerojatno svaka mlada djevojka koja tako atraktivno izgleda odlučila za neki javni posao poput modellinga, ona za sebe kaže da je uvijek bila posebna te da uživa u ulozi prodavačice voća.

Završila je hotelijersko-turističku školu i jako se dobro snalazi s kupcima te je čak i nama, kad smo je tražili kilu mandarina, uspjela ''uvaliti'' još jednu vreću.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
19:25 03.10.2019.

brazzers....

UN
unfall
15:34 03.10.2019.

U svakom slucaju bolje reklamirat mandarine nego policare .

AN
Antidominium
15:21 03.10.2019.

Blago onom ko te imaaaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije