Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kristina Mandarina

Seksi prodavačica iz Podsuseda obožava luksuz, a Instagram joj vrvi vrućim fotkama

Foto: Instagram, Marko Prpic/Pixsell
1/10
03.10.2019.
u 11:03

Na njezinu se profilu mogu naći fotografije sa skupocjenim odjevnim predmetima i modnim dodacima.

Tko je trenutačno najpoznatija djevojka koja prodaje mandarine, a koju su mediji prozvali Kristina Mandarina?

Kristina Penava postala je apsolutni hit nakon što je u javnost izišao video atraktivne djevojke koja uz staru Samoborsku cestu u Bestovju na štandu prodaje popularno sezonsko voće.

Foto: Instagram screenshot

Iako se o njoj ne zna mnogo, njezin profil na Instagramu pun je izazovnih fotografija, a čini se i da se od mandarina može jako dobro zaraditi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naime, na njezinu se profilu mogu naći fotografije sa skupocjenim odjevnim predmetima i modnim dodacima. Tako su se na popisu našle tenisice marke Buffalo koje stoje oko 1500 kuna.

Foto: Instagram screenshot

Tu je i torba Louis Vuitton koja stoji približno 9000 kuna, Valentinove salonke čija je cijena na Net-a-Porteu oko 5000 kuna, šilterica Dsquared za 1500 kuna, tenisice Isabel Marant od 3500 kuna, torbica i naočale Gucci, torba Celine, šal Burberry i mnoge druge ''sitnice''.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nije poznato je li riječ o originalima ili su to samo kopije svjetski poznatih brendova. Najpoznatija prodavačica mandarina na društvenim mrežama ima više od 17.000 pratitelja, što je čak dvije tisuće više od jučerašnjeg dana. Popularnost ove do nedavno nepoznate djevojke potvrđuje i veliki interes kupaca koji odlaze po trenutačno najtraženije voće. Na društvenim mrežama pojavio se i javni događaj ''Organizirana ekskurzija busom po mandarine kod Kristine''.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:34 03.10.2019.

iskreno,bila mi je simpa na prvu ali čim sam skužio da ima silikone momentalno mi je prestala biti..i to cura koja ima 20 godina ide stavljati silikone,to su grdi kompleksi u pitanju...vjerujem da sam među rijetkima ali meni se na PVC trebe ne diže.,samo prirodno

VJ
vjekoslavkatalina
11:15 03.10.2019.

evo opet stvorili novu 'zvjedicu' nakon ivane knoll i one dvije sestre blizanke iz njemacke....voli luksuz a kao prodaje mandarine na placu...daj koga blesavima pravite...naslikali je pokraj standa a onda pravac na jahtu

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:52 03.10.2019.

Silikoni nepoznatog porijekla, Louis Vuitton torba , Valentino salonke, šilterica Dsquared , Isabel Marant tenisice, Gucci torbica i naočale, Celine torba, Burberry šal..... STVARNO se imamo čemu "diviti", u slikarstvu to je tema ili motiv zvana "mrtva priroda"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije