Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj prijavio PP Medvednica

VIDEO Stolice 'zaplivale' potokom na Medvednici: 'Ako je netko vidio spodobe koje su ovo napravile'

Foto: Screenshot/FB
27.05.2024.
u 12:43

Ispod njegove objave odmah su se krenuli nizati komentari, a jedan je korisnik istaknuo kako bi se isplatilo pronaći krivce te im "natovariti" nekoliko tisuća eura kazne te godinu dana rada na održavanju okoliša u Zrinjevcu

Nekoliko uredskih stolica "zaplivalo" je potokom na samom ulazu u Park prirode Medvednica. Ljutiti Zagrepčanin kojega je prizor šokirao, snimku je objavio na svom Facebook profilu. 

– Ako je netko slučajno zamijetio spodobe koje su ovo napravile ovaj tjedan. Lokacija je odmah prije velike brane u Malom Potoku, Mikulići staza 50 – napisao je, među ostalim, u opisu. 

Dodao je i kako je slučaj prijavio Parku prirode Medvednica iz kojeg su mu kazali kako će otpad uskoro biti saniran. 

VEZANI ČLANCI: 

– Nadam se da će i tražiti krivca jer navodno postoji snimka vozila koje je dovezlo sve te stolice – kazao je. Ispod njegove objave odmah su se krenuli nizati komentari, a jedan je korisnik istaknuo kako bi se isplatilo pronaći krivce te im "natovariti" nekoliko tisuća eura kazne te godinu dana rada na održavanju okoliša u Zrinjevcu. 

Komentara 3

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:55 27.05.2024.

Znači čega se sve naselilo u Zagreb. Da, znam što sam napisao i stojim pri tome.

Avatar neugodan
neugodan
15:02 27.05.2024.

Otisci prstiju i prici je kraj za koji dan.

ŠS
Štap sa glavom
14:45 27.05.2024.

I mi bi htjeli biti Švicarska a mentalitet nam je tko zna kakav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije