Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TRGU BANA JELAČIĆA

Pokušaj ubojstva u središtu Zagrebu: Muškarcu prišao s leđa i iz čista mira porezao ga razbijenom bocom

Smeće nakon proslave
Foto: VL
1/11
27.05.2024.
u 10:33

Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem odmah je uhićen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je zbog stanja u kojem se nalazio pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, ističu iz PU Zagrebačke

Vidno alkoholizirani 18-godišnjak, kako javlja zagrebačka policija, jučer je oko 23 sata na Trgu bana Jelačića pokušao usmrtiti 59-godišnjeg muškarca. 

Prišao mu je s leđa te, iz za sada neutvrđenih razloga, muškarca kojeg ne poznaje, bez povoda, razbijenom bocom porezao po vratu

VEZANI ČLANCI: 

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb, gdje je utvrđeno kako je lakše ozlijeđen.

– Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim događajem odmah je uhićen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je zbog stanja u kojem se nalazio pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi – ističu iz PU Zagrebačke te dodaju kako je kriminalističko istraživanje u tijeku. 

GALERIJA Pogledajte na što je nalik Trg nakon proslave. Po podu su hrpe boca i ostalog smeća

Smeće nakon proslave
1/11

Komentara 6

ZA
zagabria4
10:04 28.05.2024.

Zagreb je siguran grad - ne

ED
edvardl
14:38 27.05.2024.

Tko je napadač, tko je ozlijeđeni???

CO
cookie
12:26 27.05.2024.

Je li bio možda na izletu u Grčkoj nedavno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije