Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'chilla' na jezeru

VIDEO Što je ovo? ZET-ov tramvaj završio nasred Jaruna, a zna se i koji je povod

Zagreb: Zagrebački tramvaj postavljen na Jarunu kao najava LMF Festivala
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
14.06.2023.
u 10:30

Ulicama metropole proteže se stotinjak kilometara tramvajske pruge. No, u trasi nema tramvajske pruge oko jezera Jarun. Ipak, zagrebačko more posjetio je ZET-ov tramvaj.

Stari "Đuro" odnosno tramvajska kola iz tvornice Đuro Đaković koja se i danas može vidjeti na zagrebačkim ulicama "parkirana" su na livadi uz Jarun.

Iza svega stoje organizatori ovogodišnjeg LMF festivala koji će od sutra do subote postati veliki otvoreni klub elektronske glazbe u kojem će nastupiti svjetski i domaći DJ-evi. Jedan od glavnih naglasaka ove godine je chill zona unutar koje je i tramvaj.

- U chill zoni bit će razne aktivnosti koje će zabaviti posjetitelje tijekom cijelog dana. Ovdje će se pronaći raznolika ponuda hrane na food court-u Mr. Jack-a, koji će zadovoljiti sve ukuse i želje. Osim toga, bit će raznih punktova s pićem, uključujući koktele, kako bi se svaki posjetitelj mogao osvježiti i uživati u svakom trenutku - poručuju organizatori.

„LMF Chill zona“ bit će ukrašena i ležaljkama, lazy bagovima i instaliranim šatorima. Posebna atrakcija u chill zoni su dva velika panoa na kojima će profesionalni graffiti umjetnici stvarati uličnu umjetnost uživo pred očima posjetitelja. Cijeli će prostor biti obojan svjetlima, a nastupit će i reper Marin Ivanović Stoka te Zembo Latifa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije